Τραγικό: Έμαθε το θάνατο του συζύγου της από το Twitter!

0
2
Τραγικό Έμαθε το θάνατο του συζύγου της από το Twitter

Στην εποχή της υπέρτατης πληροφόρησης όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμα και να μάθει μία γυναίκα από τον Ντιέγκο Σιμεόνε ότι ο άνδρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βραζιλία, όπου κάλυπτε το Μουντιάλ! Δείτε τα τιτιβίσματα της τραγικής συζύγου.

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Βραζιλία, όπου βρέθηκε για να καλύψει το Μουντιάλ.

Ήταν τόσο αγαπητός και γνωστός στην Ισπανία, που τόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όσο και ο Λιονέλ Μέσι έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του για την απρόσμενη απώλεια.

Ο Σιμεόνε μάλιστα, έγραψε στο Twitter: “Ήταν όχι μόνο ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος αλλά και ένας φοβερός φίλος. Μεγάλος πόνος. Τα συλλυπητήρια μου στην Βερόνικα Μπρουνάτι και την οικογένεια του. Αθάνατος Χόρχε Λόπες”.

Άμεση ήταν η απάντηση της Βερόνικα, η οποία απάντησε: “Όχι. Όχι σε παρακαλώ μην μου το λες αυτό. Ας με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο στο Σαν Πάμπλο”.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι ο Λιονέλ Μέσι μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Ολλανδίας αφιέρωσε το αποτέλεσμα στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο που έχασε τη ζωή του.