Κωνσταντίνος Αργυρός: «Απ’ τη μια ζεις στον παράδεισο και από την άλλη μπορεί να βρεθείς στην κόλαση»

0
6
Κωνσταντίνος Αργυρός Ο παράδεισος και η κόλαση

Είναι ωραίος, επιτυχημένος και παιδί των σοβαρών σχέσεων. Και το σημαντικότερο κορίτσια; Δηλώνει ελεύθερος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμπλέκεται σε κάθε συζήτηση μικρών κυριών αλλά και μεγάλων γυναικών γιατί αρέσει. Θέλετε να μάθετε όμως κάποια πράγματα για τον τραγουδιστή που θα σας χρησιμεύσουν αν ποτέ βρεθείτε σε σχέση μαζί του;

Τόσο καιρό που είναι ελεύθερος, του λείπει άραγε ένας άνθρωπος από το πλευρό του; «Δεν θα το έλεγα. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πολύ και άλλες, λόγω δουλειάς, όχι και τόσο. Κοίτα, πρέπει να ξέρεις ότι η δική μας η δουλειά δεν είναι απλή. Ποια γυναίκα θα δεχτεί ότι ο φίλος της δουλεύει νύχτα και, όταν αυτή κοιμάται, εκείνος δουλεύει και το αντίστροφο; Δεν είναι εύκολο να κάνεις σχέση, εκτός αν η άλλη είναι συνάδελφος ή νοσοκόμα που έχει βάρδια», δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Στο αν έχει κάνει ποτέ σχέση με συνάδελφο του είπε όχι και για τις σχέσεις που του έχουν χρεώσει με τις Νίνα Λοτσάρη, Ράνια Κωστάκη και Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μόνο με τη Ράνια είχαμε σχέση, κι αυτό πολύ παλιά. Είναι πολύ καλό παιδί η Ράνια και παραμένει ένας άνθρωπος που έχω μέσα στη ζωή μου. Με τηΝίνα Λοτσάρη και με την Κατερίνα, δεν έχει συμβεί ποτέ και τίποτα. Η Νίνα είχε έρθει με την παρέα της στο «Posidonio» για να με δει και μετά στο καμαρίνι και την Κατερίνα Καινούργιου την γνωρίζω από το χώρο. Είμαστε μόνο γνωστοί και ως εκεί. Τίποτα παραπάνω».

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισήμανε πως η αναγνωσιμότητα δεν τον άλλαξε καθόλου ως άνθρωπο αλλά ούτε έχει μεταβληθεί η σχέση του με τις γυναίκες. Φλερτάρει και τον φλερτάρουν με τον ίδιο τρόπο που γινόταν και όταν δεν ήταν διάσημος.

Τέλος, στο ερώτημα για το αν ένιωσε ποτέ να καταστρέφεται ανέφερε: «Συναισθηματικά εννοείς; Ναι, αυτά είναι πράγματα που τα νιώθεις στον έρωτα. Απ’ τη μια ζεις στον παράδεισο και από την άλλη μπορεί να βρεθείς στην κόλαση. Όλα παίζουν στο παιχνίδι αυτό… Αλλά να σου πω κάτι; Δεν μετανιώνω ποτέ για ό,τι ένιωσα, είτε ήταν η απόλυτη ευτυχία είτε η καταστροφή. Άλλωστε, ακόμα και η καταστροφή, έχει τη δική της ομορφιά», ενώ δηλώνει θετικός στο να κάνει την δική του οικογένεια με την προϋπόθεση ότι πρώτα θα βρει την κατάλληλη σύζυγο.