Ελένη Τσολάκη: «Τον έρωτα τον βρίσκω σε άτομα της γενιάς μου»

1
0
Ελένη Τσολάκη Τα βράδια θέλω έρωτα

Ποια είναι η σχέση της με την απιστία;

Για το περιοδικό «YOU» φωτογραφήθηκε η Ελένη Τσολάκη και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε τι άντρες της αρέσουν, αλλά και την σχέση της με την απιστία.

 

Με όλα αυτά που κάνεις, χώρος για προσωπική ζωή υπάρχει; 
Είναι γεγονός ότι με τα ωράρια και τη ζωή στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι όταν θέλεις πραγματικά κάτι, πάντα βρίσκεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα πράγματα!

 

Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;
Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου από όλες τις απόψεις, αλλά επειδή είμαι και λίγο προληπτική δεν μου αρέσει να πολυμιλάω για τα προσωπικά μου!

 

Ποιοι άντρες σου αρέσουν (π.χ., τα «κακά παιδιά», τα «αγόρια για σπίτι» κ.λπ.);
Δεν μπορώ να σου πω πως μου αρέσει μια συγκεκριμένη κατηγορία άντρων γιατί δεν βάζω τους ανθρώπους κάτω από ταμπέλες. Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος αναλόγως τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή σου, σου δίνει κάτι διαφορετικό.

 

Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ μαζί τους τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Πιστεύω άλλωστε στο μότο «Ο έρωτας είναι ομοιότης»! Και αυτό, εκ των πραγμάτων, το βρίσκεις σε ανθρώπους της γενιάς σου!

 

Ποια είναι η σχέση σου με την απιστία; Έχεις απατήσει ποτέ; Σε έχουν απατήσει; Συγχωρείς την απιστία;
Μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε θα σου πω πως θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία, γιατί δεν θα ήμουν σε θέση να ξαναδώ έναν άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο. Θεωρώ πως όταν κάτι φτάνει εκεί σημαίνει πως η σχέση έχει τελειώσει. Άρα το καλύτερο είναι να προχωρήσουν και οι δύο σε διαφορετικούς δρόμους.

newest oldest most voted
Notify of
για
Guest
για

ποιον χτυπαι η καμπανα αραγε;