: «Ας μου βάλουν όσες ταμπέλες θέλουν!»

0
2
Ορφέας Αυγουστίδης Ας μου βάλουν όσες ταμπέλες θέλουν

«Ας μου βάλουν όσες ταμπέλες θέλουν. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Δεν μπορείς να ελέγξεις το τι θα ειπωθεί για σένα. Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν με λόγια για το αν είσαι ή δεν είσαι κάπως. Οι επιλογές της δουλειάς και της ζωής σου δείχνουν ποιος πραγματικά είσαι. Στόχος μου δεν είναι να αποδείξω ότι είμαι ο καλύτερος ή ότι κάνω τα πάντα, αλλά να χαίρομαι με ό,τι κάνω» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης  στο «ΕΓΩ WEEKLY!» για τις ταμπέλες που προσπαθούν να του βάλουν.

Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για τους έρωτες και παραδέχτηκε ότι δεν ψάχνει απαραίτητα κάτι σταθερό: «Δεν ψάχνω να αράξω. Αναζητώ συνοδοιπόρο στο ταξίδι. Δεν μπαίνω σε μία σχέση για να μείνω στάσιμος, αλλά για να εξελιχθώ και ελπίζω αυτό να το πετύχουμε παρέα και ως προς την ίδια κατεύθυνση. Συνήθως όμως αυτό δεν συμβαίνει και επέρχεται ο χωρισμός», ενώ για το πως αντιμετωπίζει τους χωρισμούς του είπε: «Πάντα πληγώνεσαι. Και ειδικά όταν αφήνεις χώρο μέσα σου για τον άλλο άνθρωπο, όταν εκείνος φεύγει, εκείνος αφήνει κενό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει αυτοκαταστροφικός: «Έχω περάσει περίοδο αυτοκαταστροφής. Αυτοκαταστροφικός γίνεσαι ακόμα κι όταν επιλέξεις μία σύντροφο, ενώ ξέρεις εκ των προτέρων ότι η σχέση αυτή στο τέλος θα καεί και θα σε τσακίσει. Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ασφάλεια μέσα σε αυτό. Κυνηγούν την συνθήκη που θα τους κάνει δυστυχείς».