Ηλεία: Πνίγηκε μπροστά στη 17χρονη κόρη του

0
2
Ηλεία Πνίγηκε μπροστά στη 17χρονη κόρη του

Ο άτυχος άντρας έπεσε στη θάλασσα μαζί με την κόρη του, μπροστά στα μάτια τηςγυναίκας του, που καθόταν στην παραλία…

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς στην τοπική κοινωνία, πως τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα, «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους καλύτερους ανθρώπους, εξαιρετικός οικογενειάρχης και υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, γραμματέας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, ήταν το ένα από τα δύο θύματα της θάλασσας χθες (13-07-2014). Σε ηλικία 57 ετών έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγ. Ηλία, δίπλα στην 17χρονη κόρη του και μπροστά στα μάτια της συζύγου του. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η οικογένεια όπως συνήθιζε πήγε για μπάνιο στη γνωστή παραλία, όμως ο «αγριεμένος» καιρός είχε «σηκώσει» κύμα, που έμελλε να είναι μοιραίο για τον 57χρονο. Σε δύσκολη θέση βρέθηκε εκτός από τον ίδιο και η κόρη του, με τους λουόμενους να σπεύδουν για βοήθεια.

Όταν έφτασαν και πρόλαβαν να τραβήξουν την κόρη του έξω, εκείνη τους είπε πως κοντά της ήταν και ο πατέρας της. Όταν τον βρήκαν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες να επανέλθει με μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση του χαμού του, «πάγωσε» το χωριό του το Χελιδόνι Αρχ. Ολυμπίας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή όπως και τους ανθρώπους του δήμου. Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος ήταν ένα «χρυσό παιδί» όπως έλεγαν εκείνοι που τον γνώριζαν. 

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ήταν ένας αγνός άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλοσύνη του και με το χαμόγελό του. Έφυγε τόσο άδικα και τόσο γρήγορα αφήνοντας πίσω του τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του. Τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του, οι δύο εκ των οποίων σπουδάζουν στην Αθήνα.

Κυριολεκτικά σοκαρισμένη και η τοπική κοινωνία στην Αρχαία Ολυμπία, όπου εργαζόταν ο 57χρονος, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτή την απώλεια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Χελιδόνι.