Πένυ Σκάρου: Η μάχη που δίνει η τραγουδιστρια να σταθεί όρθια μετά το τροχαίο

0
6
Πένυ Σκάρου Η μάχη που δίνει η τραγουδιστρια να σταθεί όρθια μετά το τροχαίο

Το τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της στην οδό Πειραιώς είχε “παγώσει” όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η Πένυ Σκάρου όμως δεν έχασε τη δύναμη που έχει στην ψυχή της. 

“Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”, λέει η ίδια από το κρεβάτι του νοσοκομείου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. Η 29χρονη τραγουδίστρια παραδίδει μαθήματα γενναιότητας στο νοσοκομείο του ΚΑΤ. 

Προσπαθεί να είναι αισιόδοξη και αστειεύεται με όλους και όλα γύρω της, ακόμη και με την ασθενή στο διπλανό κρεβάτι, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα. Την λένε Σάλα και η Πένυ της τραγουδάει χαμογελαστά: “Σάλα, σάλα μες στη σάλα τα μιλήσαμε…”

Η συναυλία για το τεχνητό μέλος

Η Πένυ ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, όχι μόνο με ψυχικό, αλλά και με οικονομικό κόστος. Το τεχνητό μέλος που θα χρειαστεί να βάλει κοστίζει το λιγότερο 100.000 ευρώ και θα χρειαστεί τη στήριξη των συναδέλφων της. Ετοιμάζουν μία συναυλία για την οικονομική ενίσχυσή της.

Από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό της όλους τους φίλους και τους γνωστούς της ενώ το δωμάτιό της δεν σταμάτησε να μαζεύει κόσμο που πηγαίνει να την δει και να της συμπαρασταθεί.

Φυσικά, πάντα δίπλα της είναι οι τρεις αδερφές της και οι γονείς της, Χρήστος και Ευτυχία.