Φρίκη στη Βρετανία: Συνελήφθησαν 660 παιδόφιλοι της… διπλανής πόρτας

1
1
Φρίκη στη Βρετανία Συνελήφθησαν 660 παιδόφιλοι της… διπλανής πόρτας

Σοκ προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian σύμφωνα με το οποίο 660 παιδόφιλοι συνελήφθησαν από τις αρχές ύστερα από εξάμηνη έρευνα.

Οι 39 από τους συλληφθέντες είχαν ήδη κατηγορηθεί για σεξουαλικά αδικήματα στο παρελθόν ενώ οι υπόλοιποι δεν υπήρχαν στο αρχείο της αστυνομίας. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται άτομα της υψηλής κοινωνίας όπως καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι, κοινωνικοί λειτουργοί και πρώην αστυνομικοί.

Ένας εκ των συλληφθέντων, γιατρός στο επάγγελμα είχε στην κατοχή του πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες κακοποίησης ανηλίκων ενώ σύμφωνα με την έρευνα ο ίδιος κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις με νεαρά αγόρια.

Οι αρχές μάλιστα προειδοποιούν πως η διακίνηση πορνογραφικού υλικού και η επισκεψιμότητα σε συγκεκριμένες παράνομες και άκρως ακατάλληλες σελίδες δε μπορούν να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη και πως οι τιμωρία θα είναι παραδειγματική.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης και υπεύθυνος για τις έρευνες που αφορούν την παιδική κακοποίηση, Σάιμον Μπέιλι διευκρινίζει πως η παιδική σεξουαλική κακοποίηση έχει πολλές μορφές ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα παιδιά κακοποιούνται από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Περίπου 400 παιδιά που βίωσαν τον εφιάλτη της κακοποίησης βρίσκονται πλέον υπό την προστασία των Αρχών και των αρμοδίων φορέων. Οι αρχές μάλιστα καλούν τον κόσμο που γνωρίζει ή υποψιάζεται κάποιας μορφής παιδική κακοποίηση να λάβει δράσει και να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

newest oldest most voted
Notify of
θανατος
Guest
θανατος

660: να τους παλουκωσουν ολους@@@@@@@@@και το παλουκι καυτο καινα τοθσ βασανισουν μεχρι να ψοφησουν. επισης μην χρησιμοποιειτε τον οπο παιδοφιλοι αλλα παιδεραστες.υπαρχει διαφορα@@@