«Το παίρνω πάνω μου, ειδοποίησε το Κέντρο»: Πως η 25χρονη Κατερίνα εντόπισε τον Μαζιώτη

0
2
Το παίρνω πάνω μου ειδοποίησε το Κέντρο Πως η 25χρονη Κατερίνα εντόπισε τον Μαζιώτη

Με σενάριο αστυνομικής ταινίας μοιάζει ο εντοπισμός του Νίκου Μαζιώτη από την Κατερίνα-την 25χρονη αστυνομικίνα της Αντιτρομοκρατικής-που ήταν εκείνη που παρακολοθούσε βήμα-βήμα τον τρομοκράτη πριν την σύλληψη του στο κέντρο της Αθήνας.

Η κοπέλα ήταν μία από τις αστυνομκούς στις οποίες η Αντιτρομοκρατική είχε αναθέσει την παρακολούθησή του μετά τις πληροφορίες που είχε ότι κινείται στο κέντρο της Αθήνας κυρίως με τον ηλεκτρικό.

Μια πληροφορία που αποδείχθηκε αληθής αφού ο επικίνδυνος τρομοκράτης χθες αποφάσισε να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας. Η νεαρή που βρισκόταν στη στάση του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, παρά το γεγονός ότι ο Μαζιώτης ήταν μεταμφιεσμένος (φορούσε περούκα), τον κατάλαβε. Αμέσως επιβιβάστηκε μαζί του στο συρμό με κατεύθυνση προς Πειραιά και άρχισε να τον ακολουθεί. Αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου και τον ακολούθησε ως το μαγαζί με τα είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού. Αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία της και έλαβε εντολή να συνεχίσει να τον ακολουθεί. Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ που βρισκόταν στην περιοχή.

Σύμφωνα και με μια άλλη εκδοχή στο ξεσκέπασμα του καταζητούμενου τρομοκράτη βοήθησε και ένα ψεύτικο love story, που επινόησε η ευφυής αστυνομικός, με έναν συνάδερφό της.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που ο Μαζιώτης εμφανίστηκε στην οδό Αθηνάς η νεαρή αστυνομικός παρίστανε την ερωτευμένη με συνάδελφό της, προκειμένου να μη δώσει στόχο. Εκείνος την αμφισβήτησε, αλλά εκείνη εξαγριωμένη του απάντησε: «Θα τον ακολουθήσουμε και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου! Ειδοποίησε το Κέντρο!».