Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι: Είναι κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού

0
2
Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι Είναι κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού

Βρέθηκε σήμερα το κρησφύγετο του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον αναγνώρισε ένοικος της πολυκαοτικίας και είπε ότι τον είχε δει να πηγαίνει στον 5ο όροφο. Μάλιστα, ένα από τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Μαζιώτη, ταίριαζε με την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος.

Εντωμεταξύ, όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το newsit η αντιτρομοκρατική “έχει” τους δύο άμεσους συνεργούς τους Ν. Μαζιώτη. Για τον έναν από αυτούς τα στοιχεία είναι πλέον ατράνταχτα και έτσι έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης καθώς οι αστυνομικοί τον έχουν ταυτοποιήσει σε δύο ληστείες και πιθανότατα και σε μια βομβιστική επίθεση.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γ.Π. Είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που είχε πάρει μέρος στην απαγωγή Μυλωνά.

Στην συνέχεια το αυτοκίνητο μάρκας Renault είχε βρεθεί το 2010 στα χέρια του Ν. Μαζιώτη και την Πόλας Ρούπα κατά την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα

Από τότε τα ίχνη του 35χρονου είχαν χαθεί, δεν είχε παραστεί ούτε στη δίκη για την υπόθεση Μυλωνά.

Ταυτοποιήθηκε στη ληστεία στα Μέθανα και στη ληστεία της Ακράτας η οποία πλέον πιστώνεται στην ομάδα Μαζιώτη.

Τώρα ερευνάται και η συμμετοχή του στη βομβιστική επίθεση εναντίον του κτηρίου της ΕτΕ.