Eλένη Τσολάκη: «Δεν πιστεύω στο για πάντα μαζί»

2
14
Eλένη Τσολάκη Δεν πιστεύω στο για πάντα μαζί

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τον πρώτο χρόνο που είσαι στην Αθήνα, η ζυγαριά έχει θετικά ή αρνητικά; 

Πριν από δύο εβδομάδες, έκλεισα χρόνο. Πώς πέρασε ο καιρός! Γενικά, δεν ήταν μια εύκολη χρονιά, όμως είχε τα μαθήματά της, διαφορετικές εικόνες, νέους ανθρώπους. Επειδή προς το τέλος τα πράγματα έστρωσαν πολύ, το πρόσημο είναι θετικό. Ακόμα κι αν τα μάζευα και έφευγα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ολοκληρώθηκαν οι ΠΕΔΕΣ, δεν θα το μετάνιωνα που ήρθα. Όταν κατέβηκα Αθήνα, είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτό που ήθελα και όπου με πάει. Το πολύ πολύ, να γυρνούσα πάλι πίσω.

Δεν θα το θεωρούσες πισωγύρισμα;

Καθόλου! Σ’ αυτούς τους καιρούς, που όλοι έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε, δεν θεωρείται τίποτα πισωγύρισμα. Δεν σου κρύβω πως, αν εδώ σταματήσουν οι προτάσεις, έχω ένα μαξιλαράκι στο Μακεδονία, επειδή είμαι φίλη με τους ανθρώπους, με αγαπάνε, τους αγαπάω και ξέρω πως πάντα θα έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για μένα, εκτός κι αν περάσουν πολύ τα χρόνια και δεν τους κάνω πια.

Με τη Σοφία Γκόσιου, με την οποία παρουσιάζατε μαζί την εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι, έχετε επικοινωνία;

Όταν αλλάζεις πόλη, για να κρατηθεί μια φιλία πρέπει να είναι πολύ δυνατή και αληθινή. Με τη Σοφία κάναμε παρέα και ήρθαμε κοντά, αλλά επειδή αλλάξαμε δρόμους, δεν διατηρήσαμε τη σχέση μας. Πάντως, μηνύματα για ευχές ανταλλάζουμε.

eleni tsolaki people 58 (2)

Τι σου λείπει περισσότερο από τη Θεσσαλονίκη, πέρα από τη μαμά σου, που της έχεις αδυναμία;

Μου έχουν λείψει τα χαλαρά βράδια που μαζευόμασταν για κοκτέιλ με την παρέα μου και οι βόλτες στην πόλη με το αυτοκίνητο όταν δεν ήμουν καλά. Συναισθηματικά πράγματα μου λείπουν. Όταν έφευγα, η μαμά μου είχε ρίξει πολύ κλάμα. Δεν θέλω να απογαλακτιστώ, έχουμε μια υπέροχη σχέση και δεν νιώθω ενοχές. Είμαι μαμάκιας και το χαίρομαι. Το πρώτο μας τηλεφώνημα θα είναι στις 6.00 το πρωί ,που μπαίνω στο αυτοκίνητο, και το δεύτερο στις 8.10, στο break της εκπομπής, που θα μου σχολιάσει τι φοράω κι αν είμαι χαρούμενη ή όχι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αν ξύπνησα καλά, αν με έχει στενοχωρήσει κάτι.

Πριν ξεκινήσεις το Happy Day, ακουγόταν πως θα έκανες δική σου εκπομπή. Απογοητεύτηκες που δεν συνέβη;

Όταν τελείωσαν οι ΠΕΔΕΣ, κάναμε μια κουβέντα για να συνεχιστεί η συνεργασία με το κανάλι, χωρίς ποτέ να συζητάμε μια συγκεκριμένη πρόταση. Υπήρχαν διάφορες σκέψεις για να δούνε από το κανάλι σε τι είδους εκπομπή ταιριάζω καλύτερα. Παρόλο που δεν είχαμε βρει το concept, μου έκαναν συμβόλαιο για δύο χρόνια, το οποίο ήταν τεράστια ευκαιρία για μένα. Εκείνη την περίοδο διάβαζα πως η εκπομπή μπήκε στον πάγο, αλλά ευτυχώς δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμουν ανυπόμονη για να γίνει κάτι γρήγορα, αλλά, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, κατάλαβα πως όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Πάντως, ποτέ δεν είχα το κόμπλεξ να γίνω η κεντρική παρουσιάστρια.

Είχε γραφτεί πως με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έχετε τεταμένες σχέσεις. Όταν άρχισαν να γράφονται αυτά, δεν γνώριζα καν τη Σταματίνα. Πώς είναι δυνατόν να γράφουν κάτι τέτοιο; Από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή, δεν έχει γραφτεί κάτι ξανά και δεν είναι τυχαίο.

Από την ομάδα έχεις έρθει με κάποιον πιο κοντά;

Με όλους βρίσκομαι, όμως έχουμε διαφορετικές ζωές. Όσο είναι εφικτό, πάμε για φαγητό, βολτούλες, αλλά με τον καθένα αναπτύσσεις μια ξεχωριστή σχέση. Με τη Σταματίνα θα μιλήσω για μόδα και για σχέσεις, με τον Δημήτρη ταιριάζει το χιούμορ μας, με τον Νίκο έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για τη δουλειά.

Νιώθεις πως σε πολιορκούν περισσότερο τώρα που είσαι πιο γνωστή;

Περισσότερο με βλέπουν σαν κοριτσάκι και λιγότερο σαν γυναίκα επειδή βγάζω μια παιδικότητα μέσα στην εκπομπή, που γελάω, παίζω, τραγουδάω. Και να με πλησιάσουν, πιο πολύ θα μου πουν ότι αρέσω στη μαμά τους παρά τι κάνω το βράδυ. Γενικά οι άντρες δεν φλερτάρουν. Λόγω του ότι δουλεύω και βράδυ (παίζει μουσική σε μαγαζί της Παραλιακής), περιμένεις από τον άλλον να αφεθεί για λίγο, αλλά δεν συμβαίνει. Έχω παρατηρήσει πως οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα.

Ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου από τότε που είσαι στην τηλεόραση;

Καθόλου. Ό,τι έκανα πριν το κάνω και τώρα. Στο πλαίσιο της δουλειάς μου έχω την προβολή, αλλά μέχρι εκεί. Αν το πάρεις πιο σοβαρά, αρχίζεις και ψωνίζεσαι. Δεν είμαι 20 χρόνων και πιστεύω πως έχω διαφύγει αυτόν τον κίνδυνο. Αν μπω στο τριπάκι να ετοιμαστώ για να με δουν, θα έχω χάσει την μπάλα.

eleni tsolaki people 58 (4)

Μικρή υπήρξες αγοροκόριτσο. Πότε κατάλαβες τη θηλυκή σου πλευρά;

Έκανα tae kwon do, οπότε είχα περισσότερα αγόρια φίλους, ενώ ο μπαμπάς μου με πήγαινε στο γήπεδο. Περίπου στα 18, όταν σταμάτησα τον αθλητισμό, άρχισα να επικοινωνώ με τη θηλυκή μου πλευρά. Η μαμά μου είχε τρομάξει πως δεν θα έβαζα ποτέ φούστα. Στη ζωή μου έγιναν όλα στον καιρό τους. Δεν έζησα τίποτα νωρίτερα από την ηλικία μου.

Το χειμώνα γράφτηκε πως έχεις σχέση με γνωστό επιχειρηματία, ενώ τώρα γράφτηκε πως χωρίσατε. Είσαι ξανά μόνη;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να μοιραστώ με όλους το αν έχω σχέση κι αν περνάω καλά. Την κάνω κι εγώ αυτή την ερώτηση στους ανθρώπους, από τους οποίους παίρνω συνέντευξη και παλιά όταν δεν μου απαντούσαν εκνευριζόμουν πολύ, τώρα που το ζω όμως κατάλαβα. Κράτησε πως είμαι σε μια πολύ καλή φάση ζωής.

Έχεις φτάσει στο να πεις σε μια σχέση «για πάντα»;

Οι σχέσεις μου έχουν δείξει πως όχι. Τι κρατάει για πάντα; Δεν το πιστεύω καθόλου το για πάντα, γιατί όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Παρόλο που έχω πάρει αγάπη από την οικογένειά μου, δεν πιστεύω ότι υπάρχει το «για πάντα μαζί».

Στην αρχή της σεζόν είχες κάνει ένα αρνητικό σχόλιο για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Έχετε συναντηθεί μετά από αυτό;

Ποτέ, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Νομίζω πως είχαμε γνωριστεί μια φορά πριν από πολλά χρόνια. Ήταν κακή στιγμή και τώρα που έχει περάσει καιρός μού φαίνεται λίγο βαρύγδουπο αυτό που είπα. Δεν κατάλαβα πώς το είπα και ακούστηκε τόσο βαρύ. Δεν σου κρύβω πως στενοχωρήθηκα πολύ. Νομίζω πως μέσα από την πορεία μου ίσως δεν δικαιούμουν να έχω άποψη για κάποιους ανθρώπους που είναι τόσα χρόνια στο χώρο και έχουν δώσει τις εξετάσεις τους.

Σε έχουν ενοχλήσει σχόλια που έχουν γραφτεί για σένα;

Αν σου πω ότι δεν δίνω σημασία, θα πω ψέματα. Φυσικά! Στην αρχή με πιάνει το στομάχι μου και αναρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος που τα λέει αυτά για μένα με γνωρίζει. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν γράφουν μόνο όσοι σε γνωρίζουν. Όσο περνάει ο καιρός, έχω καταλάβει πως δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Είχες προτάσεις και από άλλο κανάλι;

Υπήρξε πρόταση από τον AΝΤ1, αλλά πριν υπογράψω με το κανάλι μου. Είναι ωραίο μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σου δώσουν μια ευκαιρία. Όλοι έλεγαν πως οι ΠΕΔΕΣ ήταν αποτυχημένη εκπομπή, ενώ ήμασταν στον αέρα και ο καθένας μας έκανε την προσπάθειά του. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίσαμε να κάνουμε πράγματα και μόνο κακό δεν μας έκανε η εκπομπή. Στην αρχή διάβαζα τόσα αρνητικά σχόλια, που σκέφτηκα «ποπό, δύσκολα τα πράγματα!», γι’ αυτό δεν βρήκα σπίτι. Με φιλοξενούσε μια φίλη μου για τρεισήμισι μήνες. Όταν τελείωσε η εκπομπή και άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνό μου για προτάσεις, χάρηκα…

newest oldest most voted
Notify of
Κωστής
Guest
Κωστής

Αυτή ακόμη δεν άρχισε και βγάζειέναν αέρα σταρλετίτσας. Και πολύ θράσος, βεβαίως, βεβαίως. Γέμισε ο τόπος από ψώνια.

το νέο τομαράκι της tv.
Guest
το νέο τομαράκι της tv.

Tην είχα σιχαθεί όταν άκουσα τα βρωμερά της σχόλια για τον Κωστο. Αλλά ή@@@ρα επίσης ότι την πλεύρισαν από τον αντ1 και τότε κατάλαβα. Θεώρησα πως ήταν παλιοχαρακτήρας. Και τώρα τηνθεωρώ. ΤονΚωστοπ. δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ μου, αλλά το γεγονός ότι άρχισε τις κολακείες νωρίς νωρίς και προκλητικά προς τους σκορδολ. επειδή την πρότειναν για την εκπομπή τους, μου προκάλεσε εμετό και αηδία.