Βρέθηκε το νέο lead-in για το κεντρικό δελτίο του Mega

1
1
 Βρέθηκε το νέο leadin για το κεντρικό δελτίο του Mega

«Κυπριακή εισβολή» στην απογευματινή ζώνη του Mega-λου καναλιού…

Το κανάλι της Μεσογείων, από καιρό αναζητούσε λύση ή μάλλον πρόγραμμα για την απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα, ένα δυνατό χαρτί, που θα εξασφάλιζε το λεγόμενο lead-in, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η λύση φαίνεται πως δόθηκε από Κύπρο μεριά, αφού μόλις αποφασίστηκε ότι το Mega, από Σεπτέμβριο βγαίνει στην αντεπίθεση, με την καθημερινή κυπριακή σειρά «Όνειρο ήταν», που προβάλλεται ήδη από το Mega Κύπρου και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το σενάριο είναι του Κώστα Βαζάκα και πρωταγωνιστούν οι: Δανάη Σκιάδη, Χριστίνα Παυλίδου, Φίλιππος Σοφιανός, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Άννα Μονογιού, Χριστιάνα Αρτεμίου, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Έμιλυ Κολιανδρή, Πάνος Μακρής, Νίκη Δραγούμη, Ανδρέας Φυλακτού, Έλενα Λιασίδου, Εύα Παπαγεωργοπούλου, Κώστας Σκαφίδης.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού θεωρούν ότι η συγκεκριμένη σειρά, θα έχει μεγάλη απήχηση και στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και ελπίζουν ότι τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης θα καταφέρουν να δώσουν άλλον αέρα στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

 
newest oldest most voted
Notify of
Βίβιαν
Guest
Βίβιαν

Αν το συγκρίνεις με τα τούρκικα χάνει κατά κράτος. Αν το συγκρίνεις με άλλες ελληνικές δουλειές τότε είναι μία καλή προσπάθεια. Τουλάχιστον έχει εξωτερικά γυρίσματα.