ΚΟΡΜΑΡΑ η Έλλη Στάη! Πρώτη φορά με ΚΑΥΤΟ ΜΑΓΙΟ!

0
12
ΚΟΡΜΑΡΑ η Έλλη Στάη Πρώτη φορά με ΚΑΥΤΟ ΜΑΓΙΟ

Στην απομονωμένη παραλία του Κάμπου έπιασε κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του YOU την περασμένη Παρασκευή τη «σιδηρά κυρία» της τηλεόρασης να κάνει το μπάνιο της έχοντας συντροφιά μια ξανθιά φίλη της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, ηΈλλη Στάη έφτασε στο «νησί της Αποκάλυψης» μαζί με τον γιο της Μάρκο Κατσίμη και έμειναν στην περιοχή Βαγιά, φιλοξενούμενοι σε φιλικό τους σπίτι.

Η δημοσιογράφος κυκλοφορούσε ελάχιστα τα πρωινά στο νησί, επιλέγοντας τις βραδινές ώρες για να κάνει βόλτα με την παρέα της, απολαμβάνοντας το φαγητό τους σε απόμερα ταβερνάκια με light πιάτα και δροσιστικά κοκτέιλ. Μαζί με τη φίλη της Χριστίνα Νέγρη και εντελώς μακριά από κοσμικότητες, η Έλλη έμενε σχεδόν επί καθημερινής βάσης τουλάχιστον τέσσερις ώρες στην παραλία, μπαινοβγαίνοντας αρκετές φορές στη θάλασσα και κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Με μαύρα γυαλιά και πολλές φορές φορώντας ένα μεγάλο καπέλο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που την αναγνώριζαν, όλοι όμως είχαν να το λένε για την καλλίγραμμη σιλουέτα της που τη διατηρεί σε άψογη φόρμα.

DSC_0033 DSC_0041 DSC_0042

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!