Όλγα Κεφαλογιάννη: “Ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή, είναι η σχέση με την οικογένειά μου!”

4
1
Όλγα Κεφαλογιάννη Ότι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή είναι η σχέση με την οικογένειά μου
Για την οικογένειά της και τους υψηλούς στόχους που θέτει μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό “Close up”. Η μελαχρινή Κρητικιά, που διακρίνεται για τη φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που γίνονται τα πράγματα στην κεντρική πολιτική σκηνή προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα και πάλι “μόδα” και να φέρει την ανάπτυξη στον τομέα της.
 
Πόσο δύσκολο είναι για μία νέα και εμφανίσιμη γυναίκα να επιβληθεί σ’ ένα υπουργείο και γενικότερα στον χώρο της πολιτικής;
 
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι τέτοια στερεότυπα δεν είναι πλέον τόσο ισχυρά. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύεις πολύ, να δουλεύεις συστηματικά, να έχεις καλή διάθεση και να είσαι ανοιχτός σε ιδέες και συνεργασίες. Οι άλλοι πρέπει να ακολουθούν το παράδειγμά σου, επομένως είναι σημαντικό να δείχνεις ότι ξέρεις πού θέλεις να πας και να εργάζεσαι με αποκλειστικό στόχο να πετύχεις.

 
Είστε περήφανη για την κρητική καταγωγή σας. Ποια πιστεύετε ότι είναι τα στοιχεία εκείνα που σας χαρακτηρίζουν ως βέρα Κρητικιά;
 
Ξέρετε, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Ωστόσο η καταγωγή μου -πατέρας και μητέρα από την Κρήτη- χαρακτηρίζει έντονα την ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι ευγνώμων για την ανατροφή και την αγάπη που μου έδωσαν οι γονείς μου, επηρεασμένοι από τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς της Κρήτης. Ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή είναι η σχέση μου με τη μητέρα μου, με τις αδερφές μου και με τον άνδρα μου, που έχει επίσης κρητική καταγωγή.

newest oldest most voted
Notify of
αε
Guest
αε

την σπρώχνει το μέγκα όσο δεν πάει αφού είναι της οικογένειας το κορίτσι

123
Guest
123

ναι πολυ καλη εδω στο Ρεθυμνο να’ρθειτε να ρωτησετε τη λαμογιο ειναι και αυτη και οικογενειακος. λερα σκετη

μια
Guest
μια

Βέβαια Χρύσα, φρόντισε να μην την χάσουμε

χρύσα
Guest
χρύσα

πανέμορφη κ φοβερή στη δουλειά της@@@