Νίκος Στραβελάκης: Άγιο είχε ο παρουσιαστής ειδήσεων του Mega

6
4
Νίκος Στραβελάκης Άγιο είχε ο παρουσιαστής ειδήσεων του Mega

Άγιο είχε ο παρουσιαστής ειδήσεων του Mega, Νίκος Στραβελάκης, αφού μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, το αυτοκίνητό του υπέστη μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς ο ίδιος βγήκε ανέπαφος από αυτό.

Το απρόοπτο αυτό γεγονός κρατά από χθες μακριά από το δελτίο ειδήσεων του MEGA τον γνωστό παρουσιαστή. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά ο άνκορμαν του Μεγάλου Καναλιού έπεσε το πρωί της Τετάρτης θύμα τροχαίου, την ώρα που πήγαινε στοn σταθμό, με το αυτοκίνητό του.

Ο δημοσιογράφος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τον αυχένα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, για προληπτικούς λόγους.

newest oldest most voted
Notify of
Προς καβαλινα
Guest
Προς καβαλινα

Είσαι εντελώς εκτός θέματος .

Προς Ανθρωπιστές του κώλου
Guest
Προς Ανθρωπιστές του κώλου

να @@@φύγετε από την υποχρέωση να κάνετε την καλή πράξη μέσω πληκτρολογίου που είναι και φτηνότερο που σας έμαθε η φάκα του μαγαζιού που λέγεται θρησκεία. Εμένα με βλάπτει η προπαγάνδα του και βλάπτει και τον διπλανό μου και τον θεωρώ εχθρό μου. Για το διπλανό μου θα στεναχωρηθώ αλλά για ένα δημόσιο βύσμα που ανοίγει το στόμα του και πετάει καβαλίνες ποτέ.

Σκρουτζ
Guest
Σκρουτζ

Τον Ξέρεις 14.34 ,γιατί βγάζεις κακια;Ατύχημα είχε ο άνθρωπος .

aisxos
Guest
aisxos

φιλαρακι 14.34 τραβα αυτοκτονα καλυτερα.

Αντε χασου
Guest
Αντε χασου

Σιγά μη κλάψουμε για τον βλάκα που αποστηθίζει την προπαγάνδα του Μέγκα.

Ζαμπετα
Guest
Ζαμπετα

Περαστικά .