Καλημέρης για Σεφερλή: «Με στενοχώρησε λίγο. Δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο»

1
3
Καλημέρης για Σεφερλή Με στενοχώρησε λίγο Δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο

Στο «Καλοκαίρι παντού» βρέθηκε καλεσμένος ο Τζώνη Καλημέρης και, μέσα σε όλα, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή που από τη νέα σεζόν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Όλα αυτά τα χρόνια… για κάποιο λόγο δεν είχε κάνει κάτι στην τηλεόραση. Τον βοήθησε πολύ το Just The 2 Of Us γιατί έδειξε κάτι άλλο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Έδειξε ότι έχει και άλλα πράγματα, ότι μπορεί να κοιτάξει και την κάμερα. Αυτό άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο, άρεσε και σε μας. Εξού και οι προτάσεις που του έγιναν για τον χειμώνα», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο νέο «στοίχημα» του Mega για την πρωινή ζώνη «Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή και για τις δύο πλευρές. Και για το Mega, που έχασε τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, δύο ονόματα που του δημιουργούσαν ντόρο κι έπρεπε να βρει κάτι που να του δημιουργήσει μεγάλο ντόρο. Έχει μια μικρή αγωνία το Mega ότι ο Μάρκος για πρώτη φορά κάνει κάτι που δεν είναι ρόλος, που δεν σατιρίζει κάτι και θα χρειαστεί μια περίοδο προσαρμογής. Αυτό ήταν κάτι που είχαμε όλοι στο μυαλό μας όταν μιλάγαμε μαζί του, αλλά επειδή είναι μεγάλο ταλέντο, όλοι πιστεύουμε ότι θα τα πάει μια χαρά στο Mega. Για τον Μάρκο έχει ένα στοιχείο ρίσκου αυτό που κάνει γιατί πάει να κάνει καθημερινή, ζωντανή, τρίωρη εκπομπή. Έχει να μιλήσει για ένα πακέτο θεμάτων που δεν του είναι και τόσο εύκολα. Φαντάζομαι λόγω ευφυΐας θα προσαρμοστεί. Αλλά ότι θα έχει βουναλάκι να ανέβει, θα έχει».

Ο  Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του Alpha δεν δίστασε να αποκαλύψει και λεπτομέρειες από την συνάντηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους «Η εμπειρία μου με τον Μάρκο ήταν πολύ περίεργη. Κάναμε ένα ραντεβού -εγώ βέβαια δεν είχα σκοπό να αποκαλύψω το ραντεβού και τις λεπτομέρειές του και να αποκαλύψω τι συζητήθηκε και τι όχι, το έκανε ο ίδιος άρα μπορώ να μιλήσω κι εγώ- του πρότεινα κάποια πράγματα, το συζητήσαμε διεξοδικά του άρεσε αυτό που του πρότεινα, είπαμε και χρήματα, βρήκα και τον τίτλο της εκπομπής -θα το λέγαμε “Μαρκόπουλο” λόγω του ότι είμαστε κοντά στο Μαρκόπουλο. Ήταν μια Παρασκευή και μου είπε Δευτέρα – Τρίτη θα σε πάρω τηλέφωνο. Τον πήρα δυο – τρεις φορές τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρνε αυτός, δεν μου βγήκε και από τον Τύπο έμαθα ότι έκλεισε με το Mega. Αυτό με στενοχώρησε λίγο. Μου άφησε κάτι περίεργο αυτή η επαφή με τον Μάρκο γιατί μείναμε και λίγο μόνοι μας, συζητήσαμε λίγο οι δυο μας και είχα την εντύπωση ότι συνεννοηθήκαμε -όχι συμφωνήσαμε, συνεννοηθήκαμε».

newest oldest most voted
Notify of
nameuser
Guest
nameuser

Καλά να πάθετε …και που είστε ακόμα…. αυτός ήρθε για να πάρει εκδίκηση που τον φτύναν τόσο καιρό….με τις υγείες σας@@@