Κατερίνα Στικούδη: «Δεν πρόκειται να δώσω 20.000 ευρώ για ένα νυφικό»

1
2
Κατερίνα Στικούδη Δεν πρόκειται να δώσω 20000 ευρώ για ένα νυφικό
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την ιδιωτική της ζωή, για τις απόψεις της για τον έγγαμο βίο και για το αν θα παντρευόταν ποτέ στα κρυφά, όπως συνηθίζεται τώρα τελευταία.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν θέλει να γίνεται γνωστή μέσα από την σχέση της αλλά από την δουλειά της. Αν όμως οι παπαράτσι την πετύχαιναν με τον αγαπημένο της σε τρυφερό ενσταντανέ, θα παραδεχόταν ότι έχει δεσμό;

«Γιατί θα πρέπει, επειδή ένας φωτογράφος θα τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, να απολογηθώ για το τι κάνω ή δεν κάνω στην προσωπική μου ζωή;

Για να αναλύσω τι συμβαίνει, θα πρέπει να είμαι έτοιμη η ιδιωτική μου ζωή να γίνει δημόσια.

Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω.

Δεν πρόκειται να κάνω καμία σκηνή αν αντιληφθώ κάποιον φωτογράφο.

Αλλά καμία φωτογραφία δεν θα με έκανε να αλλάξω γνώμη και δεν θα με ωθούσε να αρχίσω να μιλάω για τα προσωπικά μου», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Τα περισσότερα πρόσωπα της showbiz μιλάνε πιο ανοιχτά και ελεύθερα για τους συντρόφους τους μόνο όταν ετοιμάζονται να παντρευτούν. Τι έχει να πει γι’ αυτό η ίδια;

«Δεν ισχύει για εμένα αυτό. Δεν είναι δηλαδή ότι αισθάνομαι ασφάλεια ή ότι δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι σε μία σχέση και γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω.

Ακόμα και αν παντρευόμουν, θα έπρεπε και πάλι με τον σύζυγο μου να νιώθουμε την επιθυμία να μοιραστούμε ιδιωτικές μας στιγμές με όλο τον κόσμο.

Θεωρώ πολύ μεγάλο επίτευγμα ότι αυτά τα δέκα χρόνια που είμαι στον χώρο ασχολούνται με τη δουλειά μου και όχι με τις σχέσεις μου και δεν θα ήθελα να σταματήσει αυτό».

Τέλος, αν αποφάσιζε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, θα το έκανε κρυφά;

«Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν κρυφά, αλλά σίγουρα ο γάμος μου δεν θα έχει καμία σχέση με τις γνωστές υπερπαραγωγές που βλέπουμε συνήθως.

Δεν κατακρίνω κανέναν που μπορεί να ονειρεύεται να κάνει μία φαντασμαγορική τελετή, αλλά για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά.

Δεν πρόκειται να δώσω 20.000 ευρώ για ένα νυφικό, ούτε σκοπεύω να ξοδέψω 50.000 ευρώ για μία μέρα.

Προτιμώ, χίλιες φορές, με αυτά τα χρήματα να αγοράσω μια γκαρσονιέρα και να παίρνω ένα εισόδημα από τα ενοίκια».


 
newest oldest most voted
Notify of
Ακουσατεεε
Guest
Ακουσατεεε

Μεταφραση: Αμα μου το κανουν δωρο ομως θα το βαλω