Τραγικό: Εγκατέλειψαν μωρό που είχε σύνδρομο Down

3
1
Τραγικό Εγκατέλειψαν μωρό που είχε σύνδρομο Down
Χιλιάδες λίρες μαζεύτηκαν για το μωρό που έμεινε με την παρένθετη μητέρα του αφού οι θετοί γονείς του αρνήθηκαν να τον πάρουν σπίτι επειδή έχει σύνδρομο Down.

 Ένα ζευγάρι Αυστραλών έχει κατακριθεί έντονα αφού δεν δέχτηκαν να πάρουν το ένα από τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε μία παρένθετη μητέρα από την Ταϊλάνδη, γιατί είχε σύνδρομο Down.

Από τότε ξεκίνησε μία εκστρατεία για να μαζευτούν χρήματα προκειμένου να δοθούν στη γυναίκα αφού το μόλις έξι μηνών αγοράκι έχει επίσης μια εκ γενετής πάθηση της καρδιάς και χρειάζεται επείγουσα ιατρική θεραπεία.

Η καμπάνια, που ονομάζεται «Hope for Gammy», (ελπίδα για τον Gammy) έχει καταφέρει να μαζέψει μέχρι στιγμής πάνω από 140.000 δολάρια.

Η 21χρονη μητέρα του φέρεται να πήρε περίπου 15.000 δολάρια προκειμένου να δώσει τα παιδιά της στους θετούς γονείς από την Αυστραλία. Ωστόσο το ζευγάρι αρνήθηκε να πάρει τον μικρό Gammy και πήρε μόνο το κορίτσι που ήταν υγιέστατο.

Η νεαρή μητέρα που έχει ακόμα δύο παιδιά, είπε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αφού πρέπει να πληρώνει για τη φροντίδα του μικρού της γιου.

Δείτε τις εικόνες.

 

newest oldest most voted
Notify of
Αααα
Guest
Αααα

Η δεύτερη φωτο μ’ έκανε να κάψω. Πολυ συγκινητική@@@

Ααααα
Guest
Ααααα

Κλάψω

....
Guest
....

ματακια ομορφα δεν πειραζει αυτοι χανουν που δεν σε πηραν….