Χωρίς ΤΕΛΟΣ η αιματοχυσία στη Γάζα: 107 νεκροί μετά από ολονύχτιες επιχειρήσεις Ισραηλινών

0
0
Χωρίς ΤΕΛΟΣ η αιματοχυσία στη Γάζα 107 νεκροί μετά από ολονύχτιες επιχειρήσεις Ισραηλινών

Χωρίς έλεος συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Γάζα με τις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού.

Από την Παρασκευή  τουλάχιστον 107 Παλαιστίνιοι  έχουν χάσει τη ζωή τους μετά την εξαφάνιση Ισραηλινού στρατιώτη που φέρεται να έχει αιχμαλωτιστεί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πάνω από 35 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Ράφα.

Ανάμεσα στα θύματα, τα 15 ανήκαν στην ίδια οικογένεια και πέντε από αυτά ήταν παιδιά, ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Ωστόσο, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς αρνείται ότι κρατά αιχμάλωτο των στρατιώτη, τονίζοντας ότι μπορεί να έχει σκοτωθεί.

Η αλ-Κασάμ, η ένοπλη πτέρυγα του ισλαμικού κινήματος της Χαμάς, αρνήθηκε ότι είχε συλλάβει τον αξιωματικό ή ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με την εξαφάνισή του.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον Ισραηλινό στρατιώτη ούτε τις συνθήκες εξαφάνισής του» αναφέρει η ομάδα σε επιστολή που απέστειλε σε δημοσιογράφους.

Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με άλλες δηλώσεις της αλ-Κασάμ όπου αναφερόταν ότι η ομάδα εικάζει πως ο στρατιώτης και οι απαγωγείς του σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινών βομβαρδισμών.

«Έχουμε χάσει επαφή με την ομάδα των μαχητών που συμμετείχαν στην ενέδρα και πιστεύουμε ότι όλοι έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς», αναφέρει σε άρθρο της η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz επικαλούμενη δηλώσεις μελών της αλ-Κασάμ. «Εάν κατάφεραν να απαγάγουν τον στρατιώτη κατά τη διάρκεια της μάχης, τότε πιθανόν και αυτός να είναι νεκρός».