Πάπας speaking: Αφήστε το chatting τέκνα μου, μιλήστε καλύτερα με τον Θεό

0
1
Πάπας speaking Αφήστε το chatting τέκνα μου μιλήστε καλύτερα με τον Θεό

Μπορεί ο πάπας Φραγκίσκος να twittάρει που και που όταν θέλει κάτι να πει στο ποίμνιο του, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι και πολύ φαν των…  smartphones!

Ο Ποντίφικας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μίλησε σε 50.000 νέους γερμανούς, που βοηθούν στην χώρα τους τις εκκλησίες και είχαν πάει στην Ρώμη για προσκύνημα, για το διαδίκτυο και τα έξυπνα τηλέφωνα, συμβουλεύοντας τους  να κόψουν την εξάρτηση από αυτά και να στραφούν στο δρόμο του θεού!

«Σταματήστε να ξοδεύετε την ζωή σας, στα smartphones και στα chat rooms …Είναι μάταιο» τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος, προτρέποντας χιλιάδες νέους να περάσουν τη ζωή τους απολαμβάνοντας πιο ουσιώδεις δραστηριότητες.

«Η ζωή μας αποτελείται από το χρόνο και ο χρόνος είναι ένα δώρο από τον Θεό, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τον χρησιμοποιούμε για καλές και γόνιμες ενέργειες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, το να μιλάμε στο ίντερνετ ή να είμαστε συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι, ή να βλέπουμε σαπουνόπερες στην τηλεόραση και να χρησιμοποιούμε προϊόντα της τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να κάνουν πιο απλή την ζωή μας αλλά μας αποσπούν από τα σημαντικά και τα σπουδαία πράγματα της ζωής.