Για καμιά του επαγγελματική επιλογή και εμφάνιση δεν μετανιώνει όπως δηλώνει ξεκάθαρα οΓιάννης Φέρτης δηλώνοντας ότι δεν αντέχει τους «ηθοποιούς- μεταμελημένες Μαγδαληνές».
Ο σπουδαίος μας ηθοποιός μίλησε με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Πέρσες» που παρουσιάζεται στην Επίδαυρο και οι αναφορές που κάνει σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής και της καριέρας του, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα…
Τι κερδίσατε και τι χάσατε στα χρόνια αυτά;
Δεν έχασα τίποτα. Μόνο κέρδισα. Ακόμα και από τις αποτυχίες που έκανα , έμαθα, προχώρησα και «πλούτισα» ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.
Δεν μετανιώσατε για δουλειές που έχετε κάνει;
Ποτέ! Ακόμα και για βλακείες που έκανα, γιατί έκανα και τέτοιες στο σινεμά, δεν μετάνιωσα. Είχα συγκεκριμένους λόγους που έκανα κάποιες κινήσεις. Όχι δεν μετανιώνω. Δεν αντέχω τους συναδέλφους- μεταμελημένες Μαγδαληνές! Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έκανα. Τίποτα!
Είστε ένας από τους σημαντικούς ηθοποιούς μας, μετράτε πολλές «νίκες» στο χώρο, έχετε κερδίσει με σκληρή δουλειά γόνιμο έδαφος, μα ποτέ δεν καβαλήσατε το καλάμι και ας παίζετε, νεαρότατο αγόρι ακόμα, με τη Μελίνα Μερκούρη.
Δεν καβάλησα καλάμι, δεν ήμουν αλαζών, δεν έχασα το μέτρο και ας πέτυχα με δουλειά κάποια πράγματα. Είδα πολλούς να «καβαλάνε» το καλάμι και θύμωσα μαζί τους πολύ, γιατί μια δουλειά κάνουμε όπως όλοι. Υπηρετούμε την τέχνη που επιλέξαμε και θα έπρεπε να είμαστε ταπεινοί σε αυτό. Όχι να καβαλάμε καλάμια και να φεύγουμε! Και την αλαζονεία, ξέρετε έρχεται κάποια στιγμή που την πληρώνεις πολύ ακριβά, τρώγοντας τα μούτρα σου άγρια. Και τότε είναι πια αργά! Όσο για τη Μελίνα, εγώ ένιωθα ευλογημένος που ήμουν στο Τέχνης με τον Κουν και τη Μελίνα. Θα την «ψώνιζα» αντί να ρουφάω την κάθε στιγμή με όλο μου το είναι;

Ντενίση και σοβαρό θέατρο;; Σε τίποτα δεν είναι καλή ,ούτε στα εύκολα. Πέρυσι μετά από 40χρόνια καριέρας «κάτι» έκανε υποκριτικά. Ήταν καλή.. Και ‘γω είδα την παράσταση «Πέρσες» ,ωραία ήταν , με ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά.
Παρασκευη-Σαββατο παιζει Επιδαυρο. Του αξιζει.
Οι Φέρτης, Κομνηνός, Γαλανός, Βόγλης και Βερλέκης είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, ακόμη και σ’ αυτή την ηλικία. Μάλλον είναι άνθρωποι χωρίς κόμπλεξ και απωθημένα και αυτό καθρεπτίζεται στο πρόσωπό τους.
Ο Τρίτσης το 1992 και η Αλίκη το 1996
21:57 σωστη,ενα λαθος που κανω, ενω το @@@ρω ,το επαναλαμβανω.
μαρια η Ντενιση τον χωρισε ηθελε να τραβη@@@ι διαφορετικη πορεια και να μιμηθει τη Βουγιουκλακη σε ολα ακομα και στην αλλαγη ανδρων.
18:08στη Μιμη τοτε ειχε γυαλισει ο Τριτσης (κι αυτος γοητευτικος ανδρας)δημαρχος αθηνων,δεν @@@ρω αν θα κατεληγαν σε γαμο ,αλλα ηταν ο λογος που χωρισε με το φερτη,τωρα ποιος χωρισε ποιον δεν @@@ρω ,μαλλον κοινη αποφαση. δυστυχως ο τριτσης πεθανε απο ανευρυσμα στο κεφαλι πολυ προωρα.
ποιος χωρισε ποιον; ισως ο Φερτης την Ντενιση, δεν ξ ερουμε
Βλακεια εκανε η Ντενιση που τον χωρισε τοτε και μετα πηρε τον Πολυζο που ειναι σαν το Φλωρινιωτη.Αν ηταν μαζι με τον Φερτη ακομα θα εκανε και σοβαρο θεατρο και θα την υπολογιζαν αλλιως.
η καραμπετη σαν αντρας ειναι.εχει κατι γωνιες στο προσωπο σαν καυκασιος ειναι
απλα λεμε.σεξακι..παιζει?
Μια χαρά μωρέ είναι η γυναίκα . Την φάγατε
με το πνευμα επικοινωνουν..? ερχονται σε επαφη..? τι του κανεις βρε του γιαννη μας?????????
αμα η Ψαλτη εχει γοητεια , τι να πω παραπανω ελεος, να μου πεις για Καραμπετη οτι εχει γοητεια ναι , η Ψαλτη σαν κυρατσα ειναι
τον θελω..κολασμενα.
Έχει γοητεία η Ψάλτη.. Μου θυμίζει λίγο τη Λαμπέτη ,δεν είναι όμορφη ,αλλά έχει «κάτι»..Επίσης είναι πολύ ταλαντούχα ,την έχω δει στο θέατρο . Πολύ καλή ηθοποιός .
ρε παιδια η ψαλτη ειναι κακασχημη…
Δεν εχει παιδια τον ρωτησανε στη συνεντευξη και ειπε οτι δεν εχει.
την απαυτωνει δλδ την ψαλτη? η μονο..κοιτιουνται?
γοητεία
τι τρομερη ελξη ,ασκει αυτος ο αντρας…@@@
χμμμ..εχουμε καποιον θεατροφιλο εδω.αλλα…καλυτερος απ’τις φωτΟ????? πλακα μας κανεις…
τον ειδα πριν δυο χρονια(ειχα παει να δω την ζωη της μπελου στο θεατρο)ηταν θεατης με τη γυναικα του,αυτη καλη αλλα κι αυτος για την ηλικια του πολυ καλος ,καλυτερος απο τις φωτογραφιες,κρατιεται πολυ καλα,μπραβο του.ΥΣ νομιζω οτι εχουν παιδι ,δεν ειμαι σιγουρη.
οχι δεν εχουν παιδια
μαζι ειναι, ναι με την Ψαλτη , απο οσο @@@ρω
Είναι ακομη παντρεμένος με την Ψαλτη?Εχουνε παιδια?Ειχα την ιδεα ότι ζει μονος του.
Ωραια ειναι η ψαλτη. κ σιγα τον αντρα που χαιρεται. κοντευει τα 80.
χαλι πικρο ηταν η Ψαλτη απο παντα, καλα λεει η ετσι καποιες ειναι και δειχνουν παντα μεγαλες
μα ..και τοτε…50 εμοιαζε.ειναι καποιες τελος παντων,που μεγαλοδειχνουν απο νεες..
η γυναικα του οταν επαιζε στη Λαμψη τη σειρα του Φωσκολου ηταν πολυ ωραια αν θυμαστε.Σημερα πρεπει να ναι και 50 χρονων τι περιμενατε να ειναι οπως τοτε?
ηρεμη δυναμη..λεμε..
η ψαλτη ειναι? τι @@@νερωμα.τετοιον αν τρακλα χαιρεται…???
Μαρινα Ψαλτη for ever.
αχρωμη , αοσμη και ασχημη αν και πολυ νεοτερη
πολυ πολυ ωραιος.αφανταστα σεξυ..αν και μεγαλος..
ο Πετρος Φυσσουν, ο Βογλης επισης μια χαρα ειναι
Ο Γιαννης Φερτης και ο Λακης Κομνηνος ειναι οι μονοι απο τους παλιους ηθοποιους που και τωρα που μεγαλωσαν παραμενουν ωραιοι ακομα και γοητευτικοι,ενω οι αλλοι οπως ο Μπαρκουλης ο Παπαμιχαηλ ο Αλκης Γιαννακας εχουν γινει χαλια και χαθηκε ολη η παλια τους γοητεια.
όχι μόνο γοητευτικός ,όμορφος άντρας..
το γοητευτικος ανδρας ειμαι σιγουρη και στα 100 το ιδιο γοητευτικος θα παραμεινει