Κατερίνα Καινούργιου: «Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι»

0
3
Κατερίνα Καινούργιου Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι

Το ότι είναι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη, το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέραμε για την Κατερίνα Καινούργιου είναι ότι έχει και εκρήξεις ζήλιας!

Κι όμως, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ζηλεύει το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. «Είναι μέσα στο πρόγραμμα και στο παιχνίδι. Είμαι άνθρωπος που ζω τις καταστάσεις μου έντονα. Είμαι των άκρων. Αν δεν υπάρχει ζήλια, η σχέση χάνει τη δυναμική και το πάθος της. Την κρατάω, αλλά ως ένα βαθμό» λέει σχετικά.

Παρόλα αυτά, η σχέση της αυτή την έχει ανανεώσει, καθώς ομολογεί: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και, παράλληλα, ευγνώμων γι’ αυτή τη σχέση. Ο Βασίλης μου δίνει ασφάλεια, σεβασμό, αγάπη και τρυφερότητα, μέσα σε μία απαιτητική καθημερινότητα. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω συγκρίσεις και να σου πω τι μου έλειπε κάποτε και τι βρήκα τώρα. Σημασία έχει αυτό που ζω. Κι αυτό που ζω είναι υπέροχο. Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Η όμορφη Κατερίνα τονίζει μάλιστα, ότι έχει βελτιωθεί και η ίδια, ως σύντροφος. «Νομίζω ότι είμαι πιο ώριμη πια, πιο ήρεμη. Σέβομαι τον σύντροφό μου, τον περιποιούμαι, τον φροντίζω. Του δείχνω την αγάπη μου με όλους τους τρόπους. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», δηλώνει η παρουσιάστρια.