Αρχική Κοινωνικά Ολυμπιακό Χωριό: Αφού ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς, τώρα το καθαρίζουν!

Ολυμπιακό Χωριό: Αφού ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς, τώρα το καθαρίζουν!

0
1
Ολυμπιακό Χωριό Αφού ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς τώρα το καθαρίζουν

Τα χρυσοπληρώσαμε και φορτωθήκαμε το χρέος τους, τα παρατήσαμε να σκουριάζουν, ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς και τώρα… τρέχουμε.

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία των ολυμπιακών έργων στην Ελλάδα, για τα οποία έχει κάνει πολλάκις εκτενή ρεπορτάζ το STAR, τόσο για το υπέρογκο κόστος που κατεβλήθη και φορτώθηκε ο ελληνικός λαός όσο και για την εγκατάλειψη τους μετά το τέλος των Αγώνων.

 

Μετά από μία σειρά από «σκληρά» δημοσιεύματα των τελευταία ημερών σε διεθνή μέσα όπως η Mirror, η Bildκαι το Reuters που συνοδεύονταν από φωτογραφίες που δείχνουν ερήμωση, ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

 

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίες ανήκουν πλέον στην ευθύνη του ΟΑΕΔ.

Μέχρι και η ίδια η ΓΓΑ, παραδέχεται την άθλια κατάσταση των εγκαταστάσεων αναφέροντας ότι το κολυμβητήριο καθαρίστηκε από λάσπες, χρειάστηκε πλαστικές σχάρες, καθαρισμό στην υπόγεια δεξαμενή και απομάκρυνση των σκουπιδιών.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εργασίες καθαρισμού θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.