Βίκυ Καγιά: Έτοιμη να γίνει… μάνα!

0
2
Βίκυ Καγιά Έτοιμη να γίνει… μάνα

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και επιχειρηματίας που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον σύντροφό της, Ηλία Κρασσά στο Παρίσι απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η Βίκυ έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της κοντά στον επιχειρηματία και η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα και μάλιστα άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον θεωρούν ότι δεν θα αργήσει να έρθει κι ένα παιδάκι.

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μάλιστα να είναι περιμένουν ήδη τον καρπό του έρωτά τους και γι” αυτό παντρεύτηκαν τόσο σύντομα. Η Βίκυ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στην Real Life: “Αυτή τη στιγμή δεν είναι έγκυος”.

Παρόλα αυτά μοιάζει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μανούλα. Κατά την διάρκεια των φετινών διακοπών της συναναστράφηκε πολλά παιδάκια των φιλικών ζευγαριών που έκανα παρέα αλλά και του συζύγου της. Ο Ηλίας Κρασσάς έχει ήδη παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του αγαπημένου της. «Μα, είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Γενικά, λατρεύω τα παιδάκια. Και έχω τέσσερα βαφτιστήρια που τα υπεραγαπώ! Μαθαίνω από τα παιδιά, τα εκτιμώ, τα σέβομαι και κάθε φορά που είμαι κοντά τους, γίνομαι κι εγώ παιδί”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της .