Μαρία Κορινθίου: «Με ενοχλεί το ότι πρέπει να απολογούμαι σε κάθε δημοσίευμα»

5
2
Μαρία Κορινθίου Με ενοχλεί το ότι πρέπει να απολογούμαι σε κάθε δημοσίευμα

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, η Ισμήνη είναι 6 ετών και πάει σε παιδικό σταθμό. Σε λίγο καιρό θα αρχίσει να καταλαβαίνει και μπορεί να φτάσει στα αυτά της κάτι απ’ όσα γράφονται. Πώς θα το διαχειριστεί;

«Με ενοχλεί το ότι πρέπει να απολογούμαι σε κάθε δημοσίευμα, αλλά η Ισμήνη ευτυχώς δεν το αντιλαμβάνεται ακόμα. Όταν θα φτάσει στο σημείο να το τι συμβαίνει όχι απλώς θα βγάλω νύχια, εκεί θα κατασπαράξω. Αν έρθει το παιδί μου και μου πει ότι άκουσε οτιδήποτε τέτοιο, δεν θα υπολογίσω τίποτα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Θεωρείς ότι έχετε διαχειριστεί λάθος την εικόνα σας με τον Γιάννη Αϊβάζη;
«Βασικά δεν διαχειριστήκαμε ποτέ την εικόνα μας ως ζευγάρι. Ολα έγιναν από μόνα τους. Δεν πουλήσαμε τίποτα. Δεν θα μπαίνε ποτέ σ’ αυτή τη διαδικασία. Στην αρχή της σχέσης μας είχαμε κάνει κάποιες φωτογραφήσεις γιατί είμαστε και οι δυο ηθοποιοί».

newest oldest most voted
Notify of
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ
Guest
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ

Τα ολέθρια αποτελέσματα τών ήσυχων παιδικών και εφηβικών χρόνων,είναι τα @@@σπάσματα και οι ανασφάλειες τις κάθε άσχετης σταρλετίτσας που τρώμε στήν μάπα.

000000!
Guest
000000!

Ποιος ασχολείται μαζί της και ενοχλείται@@@

ΠΟΙΟς ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ
Guest
ΠΟΙΟς ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΨΩΝΙΟ???????????????

AΝΥΠΟΦΟΡΑ ΞΕΝΕΡΩΤΗ
Guest
AΝΥΠΟΦΟΡΑ ΞΕΝΕΡΩΤΗ

Αυτή θα χορέψει?

κορακι
Guest
κορακι

καθημερινά τα διεθνή μέσα αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στη ζωή και τις απόψεις της εικονιζόμενης celebrity, δεν υπάρχει έκδοση χωρίς αναφορά σε αυτή την παγκόσμια προσωπικότητα@@@@@@@@@