Δημήτρης Αρβανίτης: «Από τον ΑΝΤ1 με προσέγγισαν και μου είπαν…»

3
3
Δημήτρης Αρβανίτης Από τον ΑΝΤ1 με προσέγγισαν και μου είπαν

Με την καινούρια του σειρά «Δικαίωση» να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξή  το TV Έθνος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση που είχε από τον ΑΝΤ1 και μιλά για την νέα τάση μετά τα τουρκικά σίριαλ, της ελληνοκυπριακές συμπαραγωγές…

Η νέα τάση είναι οι ελληνοκυπριακές συμπαραγωγές. 

Ο πρώτος λόγος που γίνονται είναι οικονομικός και το βρίσκω υγιές, μιας και οι Κύπριοι παράγουν τα προϊόντα εξαιρετικά φθηνά. Ο τρόπος παραγωγής είναι πολύ πιο φθηνός και γι’αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα των προϊόντων είναι εξαιρετικά χαμηλό. Βεβαίως έχουν το προτέρημα ότι αγγίζουν το λαϊκό κοινό. Από την άλλη πιστεύω πως δεν προχωρούν σε βάθος την ανάλυση των χαρακτήρων. Η προσέγγιση είναι επιφανειακή. Είναι αυτό που λέμε στα ελληνικά «αρπαχτές». Γρήγορα φτιαγμένα, χωρίς αντίληψη φωτογραφίας, μοντάζ, πολλά τεχνικά λάθη και εμένα προσωπικά κάποιες φορές με ενοχλεί που ακούω ελληνοκυπριακά, καθώς μπερδεύομαι και δεν ξέρω τι λένε. Με τα χρόνια θα βελτιωθούν και θα ανεβάσουν την ποιότητα. Θα χαρώ πολύ να δω σοβαρές και μεγάλες ελληνοκυπριακές παραγωγές.

Πριν μήνες υπήρχαν σενάρια περί μεταγγραφής σας στον ΑΝΤ1…

Είναι αλήθεια. Είχα δουλέψει στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από την ώρα όμως που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με το MEGA δεν είχα κανένα λόγο να φύγω. Το να μου δώσεις περισσότερα χρήματα και να χάσω την οικειότητα και τον τρόπο συνδιαλλαγής που έχω μέχρι σήμερα δε μου λέει κάτι. Το MEGA μου παρέχει ασφάλεια. Από τον ΑΝΤ1 λοιπόν με προσέγγισαν και μου είπαν: «Τόσα χρόνια μιλάς για τις διεθνείς παραγωγές. Αυτό θέλουμε να κάνουμε εμείς. Έλα μαζί μας.» Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ και αποφάσισα να μείνω στο MEGA. Επηρεάστηκα και από την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, τους μυστικοσυμβούλους μου, όπως λέω εγώ και φυσικά τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Εγώ βέβαια πήρα την τελική απόφαση.

newest oldest most voted
Notify of
WWW
Guest
WWW

ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ.

κ
Guest
κ

Μπουρδες ενος μπουρδα

...
Guest
...

τι συνεργασια ειχε κανει αυτος παλιοτερα με τον αντενα;θυμαται κανεις;