Αρχική Free...Gossip Μαρία Ηλιάκη:

Μαρία Ηλιάκη:

0
5
 Πόπη Τσαπανίδου Η γόβα επιστρέφει

Από την Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, επιστρέφουν η Πόπη Τσαπανίδου και το «Live U» στο Star, καταγράφοντας καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 13:00, την πολυσύνθετη επικαιρότητα!

Μετά την περσινή σεζόν, που έφερε την καινούργια εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star στην πρώτη θέση των τριών ενημερωτικών εκπομπών της ζώνης της, η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, επιστρέφουν ξεκούραστοι και με όρεξη για δημιουργία και πολύπλευρη ενημέρωση.

Κάθε μέρα αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ιστορία.

Τα πρόσωπα και τα γεγονότα, τα καλά και τα δυσάρεστα νέα, οι  πληροφορίες και το  παρασκήνιο, οι φωτεινές και σκοτεινές πλευρές, που συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καθημερινότητάς μας, καταγράφονται και αποκωδικοποιούνται με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των συνεργατών της εκπομπής και ολόκληρου του ειδησεογραφικού μηχανισμού του Star.

Με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media, οι τηλεθεατές  έχουν καθημερινά για τρεις ώρες τη δική τους δυνατή φωνή στο πολύβουο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η γρήγορη, έγκυρη και, κυρίως, ζωντανή καταγραφή των γεγονότων στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο, με την αυθεντική, αισιόδοξη ματιά και προσέγγιση της Πόπης Τσαπανίδου!

Παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου
Αρχισυνταξία: Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός