ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Έλληνας ηθοποιός πήγε να δώσει αίμα και έμαθε ότι έχει AIDS!

3
0
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΣΟΚ Έλληνας ηθοποιός πήγε να δώσει αίμα και έμαθε ότι έχει AIDS

Είναι απίστευτο. Κι όμως. Είναι πέρα για πέρα αληθινό. Βλέπετε οι πειρασμοί είναι πολλοί στον χώρο και ο συγκεκριμένος βούταγε στο μέλι χωρίς σκουφάκι.

Δυστυχώς ο ίδιος δεν το γνώριζε. Το διαπίστωσε όταν εκλήθη πριν απο λίγο καιρό να δώσει αίμα για να βοηθήσει μια φίλη του η οποία νοσηλευόταν και είχε ανάγκη τις φιάλες.

Φιάλες που στο τέλος καταστράφηκαν απο το νοσηλευτικό προσωπικό. Όπως άλλωσε προβλέπει ο νόμος.

Ο συγκεκριμένος εμφανίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών μαζί με έναν φίλο του. Ακολούθησε την διαδικασία των ερωτήσεων κανονικά και προχώρησε στο κρεβάτι. Έδωσε αίμα. Όμως μετά τον έλεγχο ενημερώθηκε απο τους Γιατρούς ότι ήταν φορέας. Ο ίδιος έχασε τη γή κάτω απο τα πόδια του. Γι αυτό τον λόγο και ταξίδεψε στην Αμερική προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες θεραπείες που καθυστερούν την εκδήλωση της ασθένειας.

Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε περισσότερα

newest oldest most voted
Notify of
ειδήμων 1
Guest
ειδήμων 1

Πάλι η γνωστή ιστορία φαντασίας. Μόνο που τώρα ο ήρωας μας είναι και αιμοδότης..Ρε τι σκαρφίζονται για να αρχίσει ο κόσμος να κουτσομπολεύει..

.
Guest
.

παντα ειναι μπαρουφα αυτα τα αρθρα για να μαζευουν κλικς και παντα τελειωνουν με την στιχομυθια “σε λιγες μερες περισσοτερα” αλλα φυσικα δεν εχουν τα αρ-χι—δια να το συνεχισουν γιατι θα φανε τη μηνυση η θα τους παρει χαμπαρι και η κουτση μαρια

μπλε
Guest
μπλε

Μπαρουφα δεν το πιστευω