Εύη Φραγκάκη: Το διαζύγιό της και το ενδεχόμενο γάμου με τον νέο της σύντροφο,

0
5
Εύη Φραγκάκη Διαζύγιο καιγάμος

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1 Εύη Φραγκάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για το διαζύγιό της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη και για τον αν κάνει σχέδια γάμου με τον νέο σύντροφό της, Γιάννη Χονδράκη.

Για το διαζύγιό της είπε: «Ο γιος μας ήταν και παραμένει για πάντα η πρώτη μας και σημαντικότερη έγνοια. Χωρίσαμε, επειδή ακριβώς δεν είχαμε λόγο να γίνουμε εχθροί στο μέλλον. Περάσαμε άπειρες ώρες συζήτησης για το ποια ήταν η ιδανικότερη λύση για τη ζωή και των τριών μας και η απόφαση που πήραμε ήταν αρχικά επίπονη, αλλά συνειδητή και, όπως πιστεύαμε, αποδείχτηκε πολύ πιο υγιής για το μέλλον όλων μας. Το διαζύγιο, όταν αφορά σε ένα μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι, δεν μπορεί να είναι βελούδινο, έχει σκληρή όψη, αφού οι συναισθηματικές ισορροπίες άλλαξαν και οι όμορφες κοινές στιγμές σταμάτησαν να υπάρχουν. Επρόκειτο για ένα διαζύγιο, ωστόσο, στο οποίο αποφύγαμε τις συγκρούσεις και τις ακραίες συναισθηματικές εξάρσεις που δεν μας εξέφραζαν. Ο μικρούλης μας δεν υπέστη ούτε συγκρούσεις, ούτε ψυχροπολεμικό κλίμα στην καθημερινότητά του. Αυτό που καταφέραμε είναι πως χώρισε η Εύη με τον Δημήτρη, αλλά δεν χωρίζουν ποτέ η μαμά και ο μπαμπάς».

Σχετικά μ το ενδεχόμενο του γάμου με το νέο σύντροφό της, Γιάννη Χονδράκη, η Εύη Φραγκάκη αποκάλυψε: «Δεν είχα το άγχος της γαμήλιας αποκατάστασης ούτε και πριν από τον πρώτο μου γάμο, οπότε δεν το έχω ούτε τώρα. Αν προκύψει δεύτερος γάμος, καλώς να έρθει, χωρίς όμως να τον θεωρώ αναγκαίο. Από την άλλη, δεν έχω να κρύψω κάτι».