Πιρς Μπρόσναν: Έχασε σύζυγο και κόρη από καρκίνο!

0
4
Πιρς Μπρόσναν Έχασε σύζυγο και κόρη από καρκίνο

Για το διπλό «χτύπημα» που του επιφύλαξε η μοίρα μίλησε ο Πιρς Μπρόσναν, που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του από καρκίνο!

«Όταν βλέπεις την ύπουλη ασθένεια να κατατρώει την ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, η θλίψη γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχολογίας σου», είπε ο κινηματογραφικός «007», φανερά συγκινημένος, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός έχασε το 1991 την σύζυγό του, Κασσάνδρα, από καρκίνο των ωοθηκών, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο «έφυγε» από την ζωή από την ίδια ασθένεια και η θετή του κόρη, Σαρλότ. Και οι δύο γυναίκες δεν πρόλαβαν να «πατήσουν» τα 43, καθώς πέθαναν στα 41 και 42 τους χρόνια, αντίστοιχα.

«Από την Κασσάνδρα κράτησα τη γενναιόδωρη, ισχυρή και όμορφη πλευρά της, αν και ο καρκίνος πήρε την ζωή της πολύ νωρίς. Πέρσι, κράτησα το χέρι της υπέροχης κόρης μου, Σαρλότ, πριν εκείνη πεθάνει από αυτή την άθλια κληρονομική ασθένεια», συνέχισε ο Πιρς.

pierce-split--z.jpg

Ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τον οργανισμό για την ενημέρωση και την πρόληψη από τον καρκίνο των ωοθηκών -στον οποίο συμμετέχουν και άλλοι celebrities, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Χάλι Μπέρι, η Αλίσια Κις, ο Κέβιν Μπέικον και η Γκουίνεθ Πάλτροου- ο ηθοποιός κατέληξε: «ας χτίσουμε ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούμε να κρατάμε το χέρι κάθε γυναίκας που αγαπάμε, βλέποντάς την να γερνάει όπως πρέπει, ζώντας μία γεμάτη ζωή».