Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό από την Πέμπτη

0
0
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό από την Πέμπτη

Από αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή Καμάρες.

Συγκεκριμένα:

– η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό θα διακοπεί στην περιοχή «Καμάρες» και η κίνηση των αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται μέσω της κάτω διάβασης παραπλεύρως του ποταμού Φοίνικα και τοπικών οδών, ενώ η κίνηση των βαρέων οχημάτων (άνω των 5t) θα εκτρέπεται στη νέα εθνική οδό Κορίνθου Πατρών, στην μεν κατεύθυνση προς Πάτρα μέσω του κόμβου Σελιανίτικων, στη δε κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω Κάτω Διάβασης στην περιοχή των Μπαρμπουνέικων (ανώτατο ύψος 4,00μ.) και προσωρινής ράμπας εισόδου περί τη ΧΘ 186+300 της ΝΕΟ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδό από τη χιλιομετρική θέση 184+800 έως τη χιλ. θέση  187+550 θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής (B’ Φάσης) της Γέφυρας των Καμαρών του αριστερού κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών περί τη ΧΘ 185 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.