Γιάννης Στάνκογλου:

0
3
Γιάννης Στάνκογλου Με έχει φλερτάρει άντρας και…

Ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, γοητευτικός, με βλέμμα που σε καθηλώνει και αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά στο YOU για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τη σχέση του με το ωραίο φύλλο…

Πολλές φορές έχει την ανάγκη να πετά στα σύννεφα αλλά ως Αιγόκερως θέλει να πατά ταυτόχρονα και στη γη. Του αρέσει να περπατά σε τεντωμένο σχοινί καθώς πιστεύει πως η ζωή αλλιώς θα ήταν βαρετή! Ξέρει να απολαμβάνει τη μοναξιά του και να κάνει όνειρα μέσα σε μια σπηλιά, σε κάποιο ξερονήσι του Αιγαίου, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα μακριά από το θόρυβο που προκαλούν τα… κονσερβοκούτια του lifestyle!

Πώς ήσουν ως παιδί;

Ήμουν «καραγκιοζάκος», μου άρεσε να μεταμορφώνομαι και να υποδύομαι ρόλους. Μα πιο πολύ απολάμβανα να μιμούμαι τους φίλους μου, κάτι που κάνω ακόμα!

Ήσουν ο «ωραίος του σχολείου»;

Κοίτα, έτσι όπως το λες όχι… Έχω φάει χυλόπιτες και μάλιστα στο Γυμνάσιο ζητούσα επίμονα από ένα κορίτσι να τα φτιάξουμε και της ζωγράφιζα μαχαιροπίρουνα, πιάτα και της έγραφα πάνω «θα τα φτιάξουμε»; Και εκείνη μου ζωγράφιζε χυλόπιτα! Άστα!

Αλητείες έχεις κάνει;

Πολλές. Απλά πάντα ήξερα να πατάω φρένο στη στροφή!

Οι γυναίκες σε φλερτάρουν όταν είσαι με τη γυναίκα σου;

Ναι, αλλά όχι κάτι ακραίο… Για να σε φλερτάρουν όταν είσαι με τη γυναίκα σου και ενώ ξέρουν πως είσαι παντρεμένος πρέπει και εσύ να δίνεις δικαίωμα. Αν η άλλη σε κοιτάζει για δέκα λεπτά και εσύ δεν δίνεις σημασία, το μήνυμά της το έχει πάρει, ότι δεν γουστάρεις.

Είμαι σίγουρος ότι σε έχει φλερτάρει άντρας… Πώς αντέδρασες;

Έχει συμβεί να με φλερτάρει άντρας και το αντιμετώπισα με χιούμορ, κουβεντιάσαμε, κάναμε πλάκα όταν κατάλαβε πως δεν… Ούτως ή άλλως φαίνεται ότι δεν πάω προς τα εκεί! Έχω πολλούς φίλους gay, έχω πάει και σε gay bar και γενικότερα δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους.

_MG_5216