Πέτρος Κωστόπουλος(φτωχός): «Και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα»

3
2
Πέτρος Κωστόπουλοςφτωχός Και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού κι έδωσε τη δική του απάντηση σε όλους όσους λένε ότι στην πραγματικότητα, δεν έχει χωρίσει με την σύζυγό του.

– Αυτά δηλώνεις και λένε μετά ότι δεν έχετε χωρίσει ποτέ στην πραγματικότητα.

Με την Τζένη έχω ζήσει 20 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά. Το μοντελάκι «βλέπω τα παιδιά μου το Σαββατοκύριακο», που έχουν καθιερώσει όσοι χωρίζουν και πλακώνονται, δεν παίζει σε μας. Τα παιδιά μου θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και το ίδιο θέλει και η Τζένη. Έτσι θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου. Θα τρώει, θα χέζει και θα κατουράει μαζί με τον πατέρα του – και έτσι πάλι θέλω να το γράψεις. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν. Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα, θα περιμένουν να εμφανιστώ στη Μύκονο. Θα με έχουν θάψει και θα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας σαν τον Τζον Κένεντι και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Έγραφαν πρόσφατα που βρήκα τα λεφτά και πήγα στη Μύκονο. Στη Μύκονο πήγαινα και με δύο δραχμές και με τέσσερις δραχμές και μετά με ένα εκατομμύριο. Στη Μύκονο πάνε δισεκατομμυριούχοι και μπατίρια. Έχω φίλους που τους βοήθησα να στήσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις και –δόξα τω Θεώ– ξέρουν να επιστρέφουν τη φιλοξενία. Δεν είναι όλοι αχάριστοι. Το “λεγε και η Χρύσα του Φιλιππή, πήγαινα εκεί και δεν είχα δεύτερο παντελόνι να φορέσω. Και φέτος με δύο σορτς την έβγαλα.

– Κανείς δεν πίστευε ότι εσύ και η Τζένη δεν θα μένατε για πάντα μαζί.

Ούτε εγώ το πιστεύω… ακόμα. (Γελάει.) Αλλά σε αυτή τη ζωή ισχύει αυτό που λέει ο Τζέιμς Μποντ: «Ποτέ μη λες ποτέ». Οι συνθήκες είναι τόσο εξελισσόμενες, συμβαίνουν και τα καλά και τα κακά. Αυτό έχει συνέπειες και στην προσωπική μας ζωή, αλλάζουμε, κάνουμε πράγματα που είχαμε απορρίψει μετά βδελυγμίας στο παρελθόν. Το θέμα είναι μετά από τόσα χρόνια να μη χάνεται ο αλληλοσεβασμός, να μη γίνεσαι νούμερο στα κανάλια, να τιμήσεις τα 20 χρόνια αγάπης και έρωτα και κυρίως να τιμήσεις τα παιδιά σου. Τα περισσότερα ζευγάρια πλέον χωρίζουν, εμείς ανήκουμε σε εκείνους που άντεξαν πιο πολύ. Ειδικά αν σκεφτείς ότι ανήκουμε σε αυτό το πράγμα που λέγεται σόουμπιζ, μάλλον ρεκόρ έχουμε κάνει.

– Δεν μπορώ να φανταστώ να υπάρχουν τρίτα και τέταρτα πρόσωπα. 

Όχι, αν συνέβαινε αυτό θα φαινόταν. Σαν κουνέλι με κυνηγούσαν στη Μύκονο, στο μικροσκόπιο με είχαν, το ίδιο και την Τζένη. Γι’ αυτό είμαστε και καλά. Αν προκύψει κάτι τέτοιο στο μέλλον, μπορεί να ψυχρανθούμε! Πού ξέρεις, λάου λάου…

 

newest oldest most voted
Notify of
ψιτ
Guest
ψιτ

πες το ψεματα@@@

πετροαπατε
Guest
πετροαπατε

πληρωσε απατεωνα τα λεφτα που χρωστας

πανθηρας
Guest
πανθηρας

προσεχε τι λες μη συνομωτισει το συμπαν κ πραγματοποιηθει η ευχη της πρωην. Και μετα Ξερεις…καλο καψιμο, να μη μεινει κοκκαλακι