Ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογείται: «Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω»!

4
6
Ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογείται Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ «άνοιξε την καρδιά» του και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που πέρασε και τον τρόμαξαν.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε για την κατάθλιψη, λέγοντας: «Πέρασα και τέτοιες περιόδους. Το βιώνω ανά διαστήματα. Παίρνω δύναμη από αυτό και μπορεί έπειτα να περάσει και ένας μήνας που θα είμαι μέσα στην ενέργεια. Προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μακριά από τον κόσμο. Διαβάζω, μαζεύω δύναμη. Κλαίω πάρα πολύ συχνά. Είναι το μυστικό μου, το αγχολυτικό μου. Μου δίνει δύναμη. Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω».

Για την ψυχανάλυση είπε: «Έχω κάνει και ακόμα βλέπω έναν άνθρωπο και μιλάμε. Με βοήθησε να δω καλύτερα τα πράγματα μόνος μου. Μου άνοιξε τα μάτια. Αντιμετώπισα προβλήματα υγείας τα οποία με τρόμαξαν. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα. Εκεί χρειάστηκε να δω έναν ειδικό, να με βοηθήσει, να μου δώσει φάρμακα που θα μου ανέβαζαν τη διάθεση. Ακόμα και σήμερα όταν δεν αισθάνομαι καλά, απευθύνομαι σε έναν ειδικό -ψυχολόγο ή ψυχίατρο- και μιλάμε».

Σε ερώτηση αν ήταν επώδυνο το συναίσθημα ότι ενδέχεται να φύγει από τη ζωή , απάντησε: «Ήταν πολύ τρομακτικό.»

newest oldest most voted
Notify of
Οτι νάναι
Guest
Οτι νάναι

Αφήστε τις εμφανίσεις στην άκρη, εδω ο τύπος εχει χοντρό ψυχολογικό πρόβλημα και χρήζει ιατρικής βοήθειας. Η κατάθλιψη είναι ψυχική νόσος αρκετά σοβαρή ανάλογα με τη βαρύτητα της

τι
Guest
τι

ειναι τα 47 γι αυτον τον ανδρα?Ωριμαζει σαν το παλιο κρασι

Sky
Guest
Sky

Νομίζω πως ο Γκλέτσος ήταν το τελευταίο “βαρύ αρσενικό” στα σήριαλ. Μετά από αυτόν οι ήρωες των σήριαλ ή θα είναι φλώροι ή θα είναι γκέι.

ΧΑ
Guest
ΧΑ

παραμενει πολύ γοητευτικος και στα 47 του.