Άρης Σπηλιωτόπουλος – Νάνσυ Λεονάρδου:

6
7
Άρης Σπηλιωτόπουλος  Νάνσυ Λεονάρδου Ξαφνικός χωρισμός

Μπορεί μέχρι πρότινος να τους απολαμβάναμε σε τρυφερές στιγμές που περνούσαν στις διακοπές τους στη Μύκονο –κατά κύριο λόγο- όμως όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος όπως λένε.

Πασίγνωστο και λαμπερό ζευγάρι από τον χώρο της πολιτικής, δεν είναι πια μαζί ύστερα από τον ξαφνικό και αναπάντεχο χωρισμό του. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τη Νάνσυ Λεονάρδου οι οποίοι μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τα parapolitika, έδωσαν τέλος στον έρωτά τους. Και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν από έναν μήνα, ο πρώην υπουργός είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του, η οποία του στάθηκε όσο κανένας στο πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί με το πόδι του. Δεν είναι όμως πια μαζί, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους θεωρούνταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια από τον χώρο της πολιτικής ενώ κάποιοι υποστήριζαν πως δεν αργεί η ώρα που ο πρώην υπουργός θα ντυθεί γαμπρός, έχοντας στο πλευρό του την γοητευτική Νάνσυ!

newest oldest most voted
Notify of
ελα
Guest
ελα

μωρε το ξ.ερουμε..Λιγη πλακα κανουμε απλως

Ο άντρακλα
Guest
Ο άντρακλα

078 θα το ανοίξω εγω @@@@@@@@@Αυτος ειναι καρααδερφη του κερατά και ολη αυτή η σχεση ειναι για τα ματια του κοσμος έλεος πια με τις παπαριες σας @@@@@@@@@

αααχ
Guest
αααχ

τεσσερα χρονια σχεσης ειναι αυτα.Χαλια θα ειναι ο Αρης..Προτεινω μια Μυκονο για να στανιαρει

.
Guest
.

Κουράστηκε να κρύβεται.

078
Guest
078

Γιατί μας προκαλείτε να ανοίξουμε το στόμα μας?

ασχολιαστο
Guest
ασχολιαστο

ουδεν σχολιο….