Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βάφτιση των παιδιών της και η τρίτη εγκυμοσύνη

0
1
Σταματίνα Τσιμτσιλή Η βάφτιση των παιδιών της και η τρίτη εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια μιλάει για όλα!

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Happy Day» στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για την οικογένειά της, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και την βάφτιση που ετοιμάζει για τις δύο κόρες της.

Μέσα σε λιγότερο από 16 μήνες η παρουσιάστρια έκανε δύο παιδιά και εγκαινίασε μια νέα επιτυχημένη εκπομπή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Τι γεύση της άφησε όλο αυτό το διάστημα; «Το κεφάλαιο «οικογένεια» για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Επειδή ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και δεν ήρθε τόσο εύκολα, είναι κάτι που το βιώνω με απόλυτη ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Θέμη, ήθελα να γίνει. Για μένα η μεγαλύτερη ευτυχία είναι η οικογενειακή. Αλλά επειδή δεν πρέπει να ωραιοποιούμε και τις καταστάσεις, τα δύο παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Θα έλεγα λοιπόν ότι ζω την απόλυτη ευτυχία συνδυασμένη με ένα τρομερό τρέξιμο. Οι ρυθμοί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου είναι καταιγιστικοί. Όμως οι στιγμές που η μεγάλη μου κόρη με φωνάζει μαμά και η μικρή μού χαμογελά είναι υπέροχες και με κάνουν να ξεχνώ όλη την κούραση της ημέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Θεωρεί, ωστόσο, πως είναι έτοιμη για ένα τρίτο παιδί; «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Εγώ όμως προς το παρόν προτιμώ να ξεκουράσω τον οργανισμό μου, αλλά και να ζήσω τις κόρες μου, να τους αφιερώσω χρόνο και την καλή μου διάθεση. Θέλω να τις χαρώ, οπότε το βλέπουμε για αργότερα…», εξομολογήθηκε η ίδια.

Αναφορικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης, επεσήμανε «Δεν με έχει πιάσει πανικός. Μου έχουν μείνει κάποια κιλά, αλλά θα τα χάσω με σωστή διατροφή. Το σημαντικό δεν είναι η γρήγορη απώλεια, αλλά η σωστή και ισορροπημένη διατροφή που θα φέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Τρώω πολλά γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φρούτα, σαλάτες και επιλέγω για κυρίως γεύμα κρέας, ψάρι και κοτόπουλο. Το νερό είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μου και βοηθά επίσης πολύ».

Όσο για τα συναισθήματά της λίγες ημέρες πριν από τη διπλή βάφτιση των δύο παιδιών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη, αλλά και λίγο αγχωμένη να πάνε όλα καλά. Από την άλλη το ότι θα το κάνουμε σε στενό κύκλο συγγενών και αγαπημένων μας φίλων μού δίνει μια ηρεμία ότι δεν θα με παρεξηγήσει κάποιος εάν δεν είναι όλα τέλεια».