Γιάννης Μπουτάρης:

1
3
Γιάννης Μπουτάρης Έπινα μέχρι σκασμού δεν έχω μέτρο

Ποδαρικό στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης και μίλησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον εθισμό του στο αλκοόλ αλλά και πώς κατάφερε να τον ξεπεράσει αλλά και για την Θεσσαλονίκη.

«Δοκίμασα πάρα πολλά στη ζωή μου. Τα καλύτερα πράγματα γίνονται με μέτρο κι εγώ στη ζωή μου δεν είχα -κι ούτε έχω- μέτρο. Κάνω ακραία πράγματα… Αλλά ακόμα κι αυτά έχουν ένα μέτρο. Για παράδειγμα με το αλκοόλ… Έπινα μέχρι σκασμού. Ενώ ξέρω ότι εάν ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο «ποσό» αλκοόλ είσαι για πέταμα! Είχα περιέργεια να δω τι είναι μετά, αυτό σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια. Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στο ποτό και είπε: «Πήγα σε πρόγραμμα. Πας σε πρόγραμμα για να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Με παρότρυνε και με βοήθησε πολύ η σύζυγός μου».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=LOd5qhYEUxk

newest oldest most voted
Notify of
δυστυχως....
Guest
δυστυχως....

προσωπικα , δεν σοκαρομαι απο παθη και εμμονες, καθολου δεν με ενδιαφερει ουτε με ενοχλει η “εξομολογηση” Μπουταρη…..αυτο ομως που με σοκαρει ειναι η παρουσια ενος alternative-οπως παρουσιαζεται τουλαχιστον – σε μια τοοοοσο συμβατικη και παρακμιακη εκπομπη