Κώστας Φραγκολιάς: «Ναι, πόνεσα»!

1
6
Κώστας Φραγκολιάς Ναι πόνεσα

Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού, του αρέσει η ταχύτητα, οι γυναίκες και γίνεται κακό παιδί όταν του θίγουν την αξιοπρέπεια…

Ο Κώστας Φραγκολιάς στην πρώτη του συνέντευξη ως το νέο μέλος της εκπομπής «Happy day στον ALPHA» μιλά για τη συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό του μετά από πέντε χρόνια σχέσης με την σύντροφό του Μαρκέλλα Κατσογιάννη.

Τι σκέφτηκες την πρώτη στιγμή που σου πρότειναν να είσαι σε ένα πάνελ;

Η πρώτη σκέψη δεν ήταν «τι ωραία, τι καλά», αλλά επειδή ήξερα τη Σταματίνα, αυτό λειτούργησε πιο θετικά ώστε να πω το τελικό «ναι». Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίσει αυτή την ομάδα και συνεργάζομαι μαζί τους.

Γιατί πιστεύεις ότι έχει επιτυχία αυτή η εκπομπή;

Κοίτα, είναι το εναλλακτικό και -αν θες- και το πιο αληθινό στην πρωινή ζώνη. Κάνουμε πλάκα, gossip, συζητάμε σοβαρά θέματα με το δικό μας τρόπο… Αλλά μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αυτό από το να ακούω έναν πολιτικό σε ένα παράθυρο να με παραμυθιάζει, το θεωρώ χάσιμο τηλεοπτικού χρόνου…

Ο Κώστας Φραγκολιάς δηλώνει ελεύθερος… κι ωραίος αλλά και έτοιμος να ερωτευτεί ξανά, ενώ μας υπόσχεται να κάνει τα πρωινά μας πιο χαρούμενα!

Σήμερα στην προσωπική σου ζωή είσαι χωρισμένος;

Δεν είμαι χωρισμένος, είμαι ελεύθερος… Έχει κλείσει το κεφάλαιο Μαρκέλλα!

Με το πρώην κορίτσι σου χώρισες μετά από πέντε χρόνια… Ποιος ήταν ο λόγος;

Χωρίσαμε, αυτό ήταν όλο. Από κοινού πήραμε την απόφαση και τέλος.

Πόνεσες;

Ναι…

Τώρα έχεις σχέση;

Όχι.

newest oldest most voted
Notify of
νν
Guest
νν

κατι σαν τον Λιανο αχρωμος αοσμος βαρετος