Μαρία Τζομπανάκη: «Η ασθένεια του πατέρα μου με κράτησε μακριά από τη tv» Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/341606/maria-tzompanaki-i-astheneia-toy-patera-moy-me-kratise-makria-apo-ti-tv#ixzz3EcrVxC6J

0
1
Μαρία Τζομπανάκη Η ασθένεια του πατέρα μου με κράτησε μακριά από τη tv

Η Μαρία Τζομπανάκη απουσίαζε από τη τηλεόραση για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τους λόγους.

Γιατί απείχατε τόσο καιρό;

«Συγκυρίες παράξενες στην προσωπική μου ζωή. Μια από αυτές η ασθένεια του πολύτιμου πατέρα μου…Ήθελα να είμαι κοντά του ως το τέλος. Συνέπεσε όμως και η μεγάλη αλλαγή στην κοινωνικοοικονομική ζωή της χώρας μας. Η αντίδρασή μου ήταν: Ανασυγκρότηση! Σε όλα. Και όρμησα στην αρένα…».

Και τι κάνετε;
«Πρώτα απ’ όλα πετάς τα συντρίμμια. Για να καθαρίσει το τοπίο και να δεις, τι και πώς θα “ξαναχτίσεις”όνειρα κι ελπίδα».

Πότε ξεκίνησε το κακό;
«Χρόνια πριν. Όταν η Ελλάδα άρχισε να μιμείται ήθη και πολιτισμούς ξένους. Όταν οι Έλληνες πείστηκαν πως η Ελλάδα θα τους κάνει πλούσιους, αν την ξεπουλήσουν. Κανείς δεν έλεγε σε κανένα, πως τα παιδιά μας κάποτε, μετά από αυτό, θα ζούσαν σε δανεική χώρα, με δανεικά χρήματα, δανεισμένη ζωή…».