Γιώργος Θεοφάνους: «Εκτιμώ και αγαπώ την Ευρυδίκη. Έχουμε γράψει ιστορία μαζί»

0
1
Γιώργος Θεοφάνους Εκτιμώ και αγαπώ την Ευρυδίκη Έχουμε γράψει ιστορία μαζί

Είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας καθώς συγκαταλέγεται στους καλύτερους συνθέτες της γενιάς του. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και γνώμη, την οποία εκφράζει χωρίς περιστροφές.

Τον μουσικοσυνθέτη θα τον απολαμβάνουμε στο Music School του Mega, το talent show για μουσικά ταλέντα σε νεαρές ηλικίες. Πώς του φαίνονται τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και η παρουσιάστρια; ««Με τον Βαγγέλη (Γερμανό) ανέβασα πρόσφατα μια φωτογραφία, γράφοντας: “Έκανα καινούργιο διπλανό στο σχολείο”. Και το εννοούσα. Πως σε αυτή την ηλικία, έκανα ένα νέο φίλο. Για την Demy τι να πω… Φωνάρα, με τον αέρα του φρέσκου προσώπου, μορφωμένη, ευγενής, συμπεριφέρεται σαν συμμαθητάκι. Χαρά θεού! “Κλέβω” κι εγώ από τη λάμψη της, μια και κάθομαι δίπλα της. Η Ντορέττα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Μαμά, τρυφερή και με ωραία φωνή παρακαλώ η κυρία».

Μέλος της κριτικής επιτροπής είναι και η Ευρυδίκη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους. Ο ίδιος δήλωσε για τη συνύπαρξη αυτή: «Δεν είναι η πρώτη φορά. Βρισκόμαστε συνεχώς για live, για συνεργασίες… Την εκτιμώ και την αγαπώ. Έχουμε γράψει ιστορία μαζί»!