ΕΛ.ΑΣ: «Στις 4 Οκτωβρίου θα έκαναν τρομοκρατικό χτύπημα»

2
0
ΕΛΑΣ Στις 4 Οκτωβρίου θα έκαναν τρομοκρατικό χτύπημα

Επίσημη ανακοίνωση, μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έγινε την Τετάρτη, έκανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Δημήτρης Τσακνάκης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε ότι προσήχθη ένα άτομο που έμπαινε σε γκαράζ διώροφου κτιρίου στο Βύρωνα, πάνω στον οποίο βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις που αναφέρονταν σε χώρους οικίας και εργασίας των εφοπλιστώνΒαγγέλη Μαρινάκη (πρόεδρος του Ολυμπιακού και επιχειρηματίας), Θεόδωρου Φέσσα (πρόεδρος του ΣΕΒ) καθώς και της συζύγου του, Τσελέντη Μαρίας και του Θεόδωρου Βενιάμη (προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών).

«Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναφορές και πληροφορίες, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Θεόδωρο Φέσσα, τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη και τηλέφωνα της Ένωσης Εφοπλιστών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δημ. Τάξης, προσθέτοντας ότι υπήρχε επίσης αναφορά σε γραφεία της ΝΔ, της Siemens, της Capital, της Ιnfoquest. Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πορεία της τρομοκρατικής έρευνας.

Ακόμη, αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν στο συμβόλαιο,  με το οποίο είχε ενοικιαστεί το γκαράζ.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε ότι στις 3 Οκτωβρίου σχεδιαζόταν πρόβα τζενεράλε και στις 4 Οκτωβρίου το τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο κ.Τσακνάκης δήλωσε επίσης ότι ο 30χρονος συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής, διακεκριμένη κλοπή,  δεν συνεργάζεται.

newest oldest most voted
Notify of
ναι
Guest
ναι

στις 7:23,5 τα ξημερώματα ακριβώς. δίπλα στα αποτυπώματα του μαζιώτη ήταν και του λάμπρου φούντα. δηλώσεις από σούργελα για χαζά

εξηγηστε
Guest
εξηγηστε

καλα ρε συντροφοι τον προεδρο των Εφοπλιστων και του ΣΕΒ το καταλαβαινω..τον φαταουλ γιατι;