Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Θεός θέλει να ζήσω»

0
1
Γωγώ Μαστροκώστα Ο Θεός θέλει να ζήσω

Αυτή ακριβώς τη φράση επαναλάμβανε συνεχώς μετά το ατύχημά της στην Παραλιακή το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας οδηγός νταλίκας- υπό την επήρεια αλκοόλ- προσέκρουσε στο Smart της, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Η χτεσινή μέρα ήταν δύσκολη για τη Γωγώ, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι.

Οι πρώτοι άνθρωποι που την επισκέφτηκαν ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν στο πλευρό της και στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα σε κατάσταση σοκ, αλλά και ο pr manager Χάρης Σιανίδης, τον οποίο η Γωγώ θεωρεί πλέον μέλος της οικογένειάς της. Μάλιστα ο Χάρης ήταν εκείνος που τη μετέφερε από το νοσοκομείο στην οικία της τα ξημερώματα της Τρίτης.

 Μαθαίνουμε ότι οι πόνοι στη μέση της Γωγώς είναι ισχυροί και χτες παρέμεινε κλινήρης, αν και οι γιατροί της έχουν πει ότι μπορεί να αρχίσει να περπατάει. 

Επίσης, μαθαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά αρκετές φορές με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή από τη Νιόν της Ελβετίας- εκεί παρακολουθεί πολύωρα υποχρεωτικά σεμινάρια της UEFA μετά την απόκτηση του ανώτερου διπλώματος προπονητικής τον Αύγουστο.

Όπως είχαμε ξαναγράψει, όλοι λένε πως, αν δεν φορούσε ζώνη, η Γωγώ δεν θα επιζούσε. Γι’ αυτό και η ίδια ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι την έσωσε ο Θεός, όπως, σύμφωνα με τα λόγια της, την είχε σώσει και πριν από λίγα χρόνια στη μάχη της με την καρκίνο του μαστού.