Μαίρη Συνατσάκη: “Μετά το χωρισμό, έφυγα στο εξωτερικό”

5
4
Μαίρη Συνατσάκη Μετά το χωρισμό έφυγα στο εξωτερικό

Νέο ξεκίνημα κάνει φέτος τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή η Μαίρη Συνατσάκη. Για τα καινούρια αυτά δεδομένα, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε λεπτομέρειες από το χωρισμό της με το Μύρωνα Στρατή.

“Ήταν ήρεμα, αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Ήθελα να ηρεμήσω, να “αποσυνδεθώ” και για πέντε μέρες νομίζω τα κατάφερα. Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί ήμουν σε σχέση σχεδόν πέντε χρόνια. Ήθελα να είναι ήρεμο γιατί δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κάποιον και ότι είμαι “σούπερ”, δεν είχαμε και μια ανταγωνιστική σχέση σε αυτό το επίπεδο” εξήγησε η νεαρή παρουσιάστρια. Συμπλήρωσε μάλιστα: “Θα το βρεις μπροστά σου αν δεν βιώσεις όλα τα στάδια ενός χωρισμού. Αυτό το “πένθος” του αποχωρισμού, αυτό που αισθάνεσαι, όταν αλλάζει μια τέτοια κατάσταση”.

Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό, ένιωσε την ανάγκη να φύγει και πήγε στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα: “Τις πρώτες ημέρες έφυγα, πήγα στο εξωτερικό, γιατί είναι οι κολλητοί μου εκεί. Πολυτέλεια είναι, δεν διαφωνώ, αλλά με βοήθησε πάρα πολύ. Άλλαξα παραστάσεις…”.

Για τη νέα της τηλεοπτική στέγη και την εκ νέου συνεργασία με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά, δήλωσε: “Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή! Τότε στο Mega, είχα μπει ξαφνικά στην εκπομπή τον Γενάρη, ενώ τώρα νιώθω πιο πολύ “κομμάτι” όλου αυτού. Τώρα αισθάνομαι μέρος της ομάδας”.

 

newest oldest most voted
Notify of
κοράκι
Guest
κοράκι

είχες τύψεις για κάτι;;;

Ν
Guest
Ν

Δεν καθόσουνα κι εκεί να ησυχάζαμε.
Ενας λιγότερος.
Αντε να αραιώνουμε σιγα σιγά γιατι πολύ σαβούρα μαζεύτηκε

κρικρι
Guest
κρικρι

καταραμένη φτώχεια

αορατη
Guest
αορατη

ουτε που καταλαβαινεις αν ειναι στην εκπομπη , αδιαφορη , αμιλητη , αορατη

θθ
Guest
θθ

κουρασες μαρη…βξ