Μαίρη Συνατσάκη: «Ομολογώ ότι την βδομάδα που ήμασταν στο Mega είχα προβληματιστεί με την Σάσα»

2
0
Μαίρη Συνατσάκη Ομολογώ ότι την βδομάδα που ήμασταν στο Mega είχα προβληματιστεί με την Σάσα

Τις φήμες που την θέλουν σε κόντρα με τον Άρη Καβατζίκη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στη gossip ενότητα, διέψευσε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Καμία αλήθεια σε αυτό. Τον πρώτο λόγο στην εκπομπή τον έχει πάντα ο Γιώργος και η Φαίη. Ομολογώ ότι την βδομάδα που ήμασταν στο Mega είχα προβληματιστεί με την Σάσα, όπως περίπου γίνεται με τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα καινούργιο σχολείο και αναρωτιούνται αν θα περάσουν καλά με την διπλανή τους στο θρανίο», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ και συνεχίζει: «Σύντομα όμως κατάλαβα τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι φωνακλού, αλλά είναι και πολύ ειλικρινής. Και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ, γιατί αυτό που θα πει μπροστά σου θα το πει και πίσω σου. Ξέρω λοιπόν πολύ καλά τι θα μου πει, πως θα μου το πει και πιο πιθανό βρίσκω να γελάσω μαζί της, παρά να εκνευριστώ. Με τον Άρη έχουμε φιλική σχέση εδώ και κάποια χρόνια και μου αρέσει πολύ που θα συνυπάρξουμε φέτος τηλεοπτικά», καταλήγει.

newest oldest most voted
Notify of
@Νάνσυ
Guest
@Νάνσυ

Έλεος μωρή. Άκου της συνατσάκης.. Τα επώνυμα δεν κλίνονται μαμώ τη λαλακία μου…

Νανσυ
Guest
Νανσυ

Η ποιότητα της συνατσακης δεν μπορει να κρυφτεί το ίδιο και οι γνώσεις της ,καιρος να αφήσουν περισσότερο χώρο σε ικανούς νέους ανθρώπους που μιλάνε ωραία ελληνικά χωρίς κορόνες και άσχημος χαρακτηρισμούς,νομίζω οτι δεν αρκεί να εχεις αγαθές προθέσεις μονο αλλά θα πρεπει να εκφράζεται χωρίς να προς βάλεις,η στάση της φαιης να ματώνει συνέχεια την σασα ειναι κουραστική.