Άννα Μπουσδούκου: «Η τηλεόραση είναι ένας μαραθώνιος»

1
3
Άννα Μπουσδούκου Η τηλεόραση είναι ένας μαραθώνιος

Τι δίδαξε την Άννα Μπουσδούκου η πρώτη χρονιά της ως κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής της;

Η ίδια αποκαλύπτει: «Αυτό που μου έχει πει και ο Σταμάτης Μαλέλης: Η τηλεόραση είναι ένας μαραθώνιος. Οι επιδόσεις της μιας ημέρας δεν μετράνε για την επόμενη. Με το που τελειώνει η εκπομπή το κοντέρ μηδενίζει, είτε είσαι χαρούμενος, είτε ευχαριστημένος, είτε εκνευρισμένος. Αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να διαχειρίζεσαι μέσα σου κάποιες ισορροπίες ανάλογα με την ημέρα και την επικαιρότητα».

Πώς διασφαλίζετε τις απαιτούμενες αντοχές;

«Με συγκέντρωση. Και νομίζω πως παντού χρειάζεται αυτό, γιατί ο καθένας τρέχει τον δικό του μαραθώνιο υπό δύσκολες συνθήκες. Οπότε, επειδή είναι πολύ εύκολο να παρεκκλίνει κανείς, γιατί είναι πάρα πολλά τα ερεθίσματα, είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου να συγκεντρωθεί».

Στα δελτία ειδήσεων έχουν ενταχθεί και θέματα που βλέπουμε σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Τα παρακολουθείτε;

«Θεωρώ πως όλα πρέπει να υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με το προφίλ και το περιεχόμενο του δελτίου, αλλά και το προφίλ του παρουσιαστή, που θα πρέπει να κάνει και τις ανάλογες «γέφυρες». Γι’ αυτό άλλωστε και διαμορφώνονται διαφορετικά προφίλ, για να μπορεί ο τηλεθεατής να επιλέξει το μοντέλο ειδήσεων που του ταιριάζει. Οπότε καλό είναι να υπάρχει μια πληθώρα επιλογών. Είναι στην προσωπική κρίση τού καθενός η επιλογή, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό».

newest oldest most voted
Notify of
tsita
Guest
tsita

Την είχα δει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι στον Μπογδάνο και υποστήριζε ότι η δημοσιογραφία έχει χάσει το νόημα της επειδή πλέον δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις απόψεις των δημοσιογράφων και παρουσιαστών και ότι σε γενικές γραμμές οι δημοσιογράφοι δουλεύουν για την είδηση-ΔΕΝ είναι η είδηση. Με τόσες συνεντεύ@@@ις που έχει δώσει την βρίσκω λίγο ανακόλουθη στις δηλώσεις της.