Κατερίνα Καινούργιου: «Με τον Παύλο Σταματόπουλο δεν έχουμε γίνει φίλοι»

0
6
Κατερίνα Καινούργιου Με τον Παύλο Σταματόπουλο δεν έχουμε γίνει φίλοι

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχουν γίνει φίλοι με τον Παύλο Σταματόπουλο, μετά την παρουσίαση της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού» από τον Alpha, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως δουλεύει για τα χρήματα και όχι για τη δόξα.

«Δεν έχουμε γίνει φίλοι με τον Παύλο Σταματόπουλο. Πάντα είχαμε ιδιαίτερη σχέση και τον εκτιμώ πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την τηλεόραση, πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Όπως και εγώ, έχει δουλέψει πίσω από τις κάμερες και αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ λίγο παραπάνω. Είχαμε άψογη συνεργασία και κάναμε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια στο OK.

Και κατόπιν δήλωσε: «Δουλεύω για τα χρήματα. Ζω από την τηλεόραση. Δουλεύω από τα 18 μου. Από τότε δεν με βοηθούν οικονομικά οι γονείς μου. Ίσα ίσα που εγώ μπορώ να τους βοηθήσω στην παρούσα φάση. Με αυτά τα χρήματα έμεινα μόνη μου, πήρα το αυτοκίνητό μου, βγάζω τα έξοδά μου. Δεν το κάνω για τη δόξα. Αυτή είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Η προβολή δεν είναι δόξα. Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε Νομπελίστες συγγραφείς. Είμαστε τηλεοπτικές προσωπικότητες. Ελάχιστοι από εμάς είναι απόλυτα καταξιωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι θέλουν πολλή δουλειά».