Τι κι αν είναι 64; ΤΡΙΔΥΜΑ θα αποκτήσει ο Στίβι Γουόντερ!

1
10
Τι κι αν είναι 64 ΤΡΙΔΥΜΑ θα αποκτήσει ο Στίβι Γουόντερ

​Με ένα σμπάρο… τρία τρυγόνια: τρίδυμα λέγεται ότι θα αποκτήσει ο Στίβι Γούοντερ, ο οποίος περιμένει τον πελαργό με την αρραβωνιαστικιά του, Τομίκα, αλλά και είναι πατέρας άλλων επτά παιδιών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer», ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης προέκυψε υπέρ του δέοντος «καρπερός» και παρά τα 64 του χρόνια: όχι μόνο περιμένει τώρα εις τριπλούν τον πελαργό, αλλά και πέρυσι απέκτησε ακόμα ένα παιδί με την καλή του, η γέννηση του οποίου κρατήθηκε μυστική.

stevie-wonder-tomeeka-bracy.jpg

«Ο Στίβι δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να γινόταν ξανά μπαμπάς, σε αυτή την ηλικία», δηλώνει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η εγκυμοσύνη της Τομίκα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ενθουσίασε το ζευγάρι!

Αν όντως ο πελαργός φέρει τρίδυμα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα γίνει πατέρας δέκα παιδιών! Μέχρι τότε, πάντως, δεν το κουνάει από το σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του, στο Λος Άντζελες: «πηγαίνει μαζί της σε κάθε επίσκεψη στον γυναικολόγο. Για την ακρίβεια, δεν κρατιέται μέχρι να γεννήσει η Τομίκα, καθώς δεν ήταν παρών όταν τα υπόλοιπα παιδιά του μεγάλωναν και τώρα θέλει να ζήσει αυτό το συναίσθημα από κοντά!», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

newest oldest most voted
Notify of
#31#
Guest
#31#

I just called to say I love youuuuuu