Νίκος Αλιάγας: Για πρώτη φορά εξώφυλλο με την σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου!

1
1
Νίκος Αλιάγας Για πρώτη φορά εξώφυλλο με την σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου

Μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και για το βιβλίο που έγραψε για την κόρη του

Το εξώφυλλο του γαλικού περιοδικού Paris Match κοσμεί ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου και μιλάει με αφορμή του νέου βιβλίου που κυκλοφορεί για την κόρη του με τίτλο  “Όσα θα ήθελα να σου πω” (Ce que j’aimerais te dire).  “Δεν ξέρω τι πατέρας θα γίνω τελικά, αλλά ήθελα να γράψω στην κόρη μου για να της μεταφέρω, όπως δίνουμε κάτι. Γιατί δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από ένα πέρασμα. Το καταλαβαίνεις αυτό όταν γίνεσαι γονιός” δηλώνει ο Νίκος Αλιάγας περιγράφοντας την ανάγκη του να γράψει στη κόρη του, 

Για την αλλαγή σττη ζωή του μετά τον ερχομό της 2 ετών Αγάθης τονίζει: “Όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, ένιωσα πως ταυτόχρονα έκοβα και όσα με συνέδεαν με τους δικούς μου γονείς. Περίεργο συναίσθημα, παρά το γεγονός πως εφυγά πολύ νωρίς από το παρικό μου και ήμουν πάντα αυτόνομος. Ο ερχομός της Αγάθης άλλαξε όλες μου τις βεβαιότητες” και εκφράζει ότι είναι όλο του το είναι: “Πλέον, ζω για εκείνη”!

Ενώ θυμάται την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τη σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου και περιγράφει πως ένιωσε από την πρώτη στιγμή πως αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του. “Βρεθήκαμε χωρίς να αναζητήσουμε ο ένας τον άλλο, σαν δύο κομμάτια φτιαγμένα το ένας για το άλλο”. Ο Έλληνας παρουισαστής περιγράφει την αγαπημένη του ως τη σύγχρονη Θεά Άρτεμι. “Όταν θέλει κάτι αντιδρά ακριβώς όπως η Θεα του κυνηγιού. Σηκώνει το τόξο της. Από την ώρα που μπήκε στη ζωή μου με βοήθησε να τα βρω με τον ίδιο μου τον εαυτό”.

newest oldest most voted
Notify of
αθωες μου κ
Guest
αθωες μου κ

το ξανθο το ελληνικο αυτη το δευτερο