Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση:

0
9
Μιμή Ντενίση Μόνο διαφήμιση κάνω στον Λαζόπουλο αν απαντήσω

Τελικά αυτή η κόντρα δεν έχει τελειωμό καθώς η Μιμή Ντενίση είναι πάντα το αγαπημένο πρόσωπο για σάτιρα από τον Λάκη Λαζόπουλο και εκείνη σε κάθε συνέντευξή της ερωτάται για τον συνάδελφό της.

Ή μήπως τελικά δεν πρόκειται για κόντρα αλλά για κάτι άλλο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πώς το αντιλαμβάνεται η ηθοποιός; Πάντως στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι σε κάθε παράσταση το κοινό την αποθεώνει αλλά κάποιοι την κατακρίνουν, η Μιμή Ντενίση απαντά στο people: «Γιατί λες κάποιοι; Δεν μπορώ τον πληθυντικό. Ένας είναι. Ούτε οι δημοσιογράφοι μού έχουν γράψει κακίες, ούτε οι κριτικοί. Αντιθέτως, μου έχουν γράψει τα καλύ¬τερα. Είναι γελοίο λοιπόν ο «κάποιος» να γίνεται «κά¬ποιοι». Και τι είναι για το θέα¬τρο αυτός ο κάποιος; Γιατί τόσα χρόνια πρέπει να συζη¬τάμε το τι λέει ο Λαζόπουλος; Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει;

Τελικά, αυτή η κόντρα δεν τελειώνει ποτέ;

«Μα δεν είναι κόντρα. Είναι η επίθεση ενός ανθρώπου, η μονομανία θα έλεγα, προς μια γυναίκα. Μόνο διαφήμιση του κάνω αν απαντήσω».

Φίλους έχεις από το χώρο;

«Πολλούς. Δεν νομίζω ότι κάποιος ηθοποιός θα μιλήσει άσχημα για μένα. Και ούτε θα πει κανείς «η Ντενίση μ’ έριξε». Και κάνω τριάντα τρία χρόνια παραγωγές. Κι απ’ την άλλη δεν «θάβω» τους ηθοποιούς, δεν τους έχω ως δικό μου στήριγμα, τους προβάλλω. Και τα καινού¬ρια κορίτσια… πολλά έχουν βγει από μένα».