“Αν πήγαινα στο Your Face Sounds Familiar θα ξεφτυλιζόμουν”

4
2
Ελεάνα Παπαϊωάννου Αν πήγαινα στο Your Face Sounds Familiar θα ξεφτυλιζόμουν

Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story, όμως η Ελεάνα Παπαϊωάννου απορρίπτει την πιθανότητα να συμμετάσχει σε talent show. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Alpha, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα δημοφιλή αυτά προγράμματα, αλλά και τις ενστάσεις που αντιμετώπισε, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

“Αν ένιωθα ότι μπορώ να το υποστηρίξω, να μην εκτεθώ και να ‘ναι για καλό σκοπό θα το έκανα. Την προβολή όλοι την έχουμε ανάγκη, απλώς πιστεύω ότι αν πήγαινα σε κάτι σαν το Your Face Sounds Familiar νομίζω πως θα ξεφτυλιζόμουν κανονικά. Θα έχανα τελείως τη θηλυκή μου πλευρά” είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε αν θα αποδεχόταν πρόταση για το Dancing With The Stars ή το Your Face Sounds Familiar.

Αποκάλυψε μάλιστα, την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη έλαβε μέρος στο Fame Story, λέγοντας: “Ήμουν φοιτήτρια Φιλοσοφικής και σχεδίαζα το μεταπτυχιακό που θα κάνω. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά μέχρι εκεί. Η μαμά μου δεν το ήθελε με τίποτα και ο λόγος που συμφώνησε να πάω ήταν για να φάω τα μούτρα μου αλλά την πάτησε. Δεν ήθελε να μου γκρεμίσει το όνειρο απλά είχα μπει σε ένα δρόμο με τις σπουδές και δεν ήθελε να με βγάλει απ’ την τροχιά αυτή”.

 
newest oldest most voted
Notify of
ηηη
Guest
ηηη

αστο.παει καιρος που ε@@@υτελιστηκες….

Ιόλη
Guest
Ιόλη

από ορθογραφία βλέπω…σκίζ@@@@@@ 🙂

χαχαχα
Guest
χαχαχα

ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΦΤΙΛΙΖΟΣΟΥΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

χαχαχα
Guest
χαχαχα

ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΥΤΙΛΙΖΟΣΟΥΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ