Μαρία Μπεκατώρου: Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα!

0
8
Μαρία Μπεκατώρου Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τα Καρντάσιανς, τα botox και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. 

Είσαι χαρούμενη, αγχωμένη ή πως νιώθεις γενικά που και φέτος τα “Καρντάσιανς” ξεκινούν και μάλιστα στην εκδοχή τους; Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις άκουσατα νέα, ενθουσιάστηκα γιατί η αλήθεια είναι ότι το ζωντανό πρόγραμμα ε΄’ιναι το είδος της τηλεόρασηςπου μου αρέσει. Έτσι έχω μάθει και ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι live πρόγραμμα. Σε τέτοιου είδους εκπομπές άλλωστε, όπως τα Καρντάσιανς το live ταιριάζει περισσότερο. Και οι τρεις είμαστε πιο άμεσοι και επειδή βασιζόμαστε πού στην πλάκα και στο χιούμορ, το live ενδείκνυται περισσότερο. Είμαι αγχωμένη βέβαια, αλλά έχω μεγαλύτερη ανυπομονησία από ό,τι πέρυσι. Γιατί θέλω να το ζήσω και ξέρω πως όλα θα είναι διαφορετικά.

Η εικόνα που έχει ο κόσμος για εσένα ότι είσαι ένας απλός άνθρωπος θεωρείς ότι είναι και η πραγματική;
Έχω μεγαλώσει έτσι ακριβώς. Στο σπίτι, στη γειτονιά, στο σχολείο στην Κεφαλονιά. Μπορεί κάποιες μέρες να έχω άγχος και να είμαι λίγο στεναχωρημένη, αλλά είναι ανθρώπινο.Δεν θυμώνεις;
 “Θυμώνω, αλλά τότε φροντίζω να είμαι μόνη μου στο σπίτι μου. Ούτε στον Αντώνη ξεσπάω. Προτιμώ να κλάψω πάρα πολύ. Ή να τα πω μόνη μου, να φωνάξω και να εκτονωθώ.”

‘Εχεις μπεί στην διαδικασία να πάς σε κάποιον ειδικό για να μιλήσεις ή αυτήν την ανάγκη την καλύπτουν οι φίλοι σου; Με την δουλειά που κάνουμε, η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια ειδικού, αλλά δεν έχω πάει, όχι. Απλώς δεν μου έχει χτυπήσει το καμπανάκι για βοήθεια απο τον ειδικό. Έχω όμως την κολλητή μου που θα την πάρω τηλέφωνο στα δύσκολα, θα συζητήσουμε το πρόβλημα μου και θα το λύσουμε μεταξύ μας.

Έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις μπότοξ κι ενέσιμα; “Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα. Το χειρουργείο φοβάμαι και εύχομαι αν φτάσω στο σημείο που να το χρειάζομαι, να έχει ανακαλυφθεί ένα μαγικό χάπι που θα το παίρνεις και θα δείχνεις δέκα χρόνια νεότερη. Το πρόσωπό μου με ενδιαφέρει να είναι καλό και ευτυχώς μέχρι στιγμής διατηρώ την εικόνα μου χωρίς να αλλάξω.”Σου λείπει κάτι από τη ζωή σου; “Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω στην καθημερινότητά μου, δεν ζητώ τίποτα παραπάνω. Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί για να μεγαλώσω την οικογένειά μου, χωρίς όμως εμμονές και υστερία. Είμαι χαρούμενη και κάνω το σταυρό μου γιατί δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα έχω αυτή την εξέλιξη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο άντρας μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι καλά. Μου λείπει ένα παιδί, αλλά όχι θα τρελαθώ εάν δεν έρθει. Δεν παύω όμως να νιώθω πολύ τυχερή και να ελπίζω.”